Super Smash Bros. saa lisää kahdeksan hengen kenttiä / Uutiset / pelaaja.fi

Super Smash Bros. saa lisää kahdeksan hengen kenttiä

29.01.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
2

Nintendo Wii U:n Super Smash Bros. saa tänään ilmaisen päivityksen. Päivitys tuo pelaajien saataville viisitoista tasoa, joita ei ole voinut aikaisemmin pelata kahdeksan hengen käsirysyissä. Uusia kenttiä ovat muun muassa Wii Fit Studio, Mario Circuit ja Pokémon Stadium 2. Kun peli julkaistiin viime marraskuussa, oli kahdeksan hengen pelimuodossa pelattavana vain muutama kenttä, koska suuri osa tasoista oli liian ahtaita kahdeksalle.

Lisää päivityksiä on tulossa myös tulevaisuudessa: Nintendo on lupaillut ilmaista Miiverse-taisteluareenaa ja Mewtwo-aiheista ladattavaa lisäsisältöä.

Päivityksistä kannattaakin nauttia vielä kun voi. Smash Brosin luoja Masahiro Sakurai on nimittäin väläyttänyt mahdollisuutta, että jättää pelibisneksen suuren työmäärän takia. Sakurai tunnetaan perinpohjaisuudestaan ja siitä, että tekee paljon itse. Uusimmassa pelissä hänen kädenjälkensä näkyy esimerksiksi hyökkäysanimaatioiden suunnittelussa.

Lähteet: Eurogamer, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ikänsä tehdä töitä ja eläkkeelle päästyä kaatua suoraan hautaan. Sellaista on valitettavasti monen suomalaisen elämä. Tunnen olevani onnekas, kun saan viettää paljon vapaa-aikaa. Ja pelatessahan tunnetusti sitä tarvitaan.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Kerrankin peli, jossa jokainen uusi kenttä ei maksa 10 euroa kappale.

Nostoja