Tuore 4.00-päivitys odottaa pelaajia keskiviikkona 31. heinäkuuta Super Smash Bros. Ultimatessa.

Ilmaisten lisäominaisuuksien osalta päivitys esittelee peliin verkossa pelattavat Online Tourney- ja Event Tourney -turnaustilat sekä Very Easy -vaikeustason sen Adventure-tilaan. Verkkomatsien seuraajat voivat vastaisuudessa myös veikata otteluvoittajia ja ansaita näin erilaisia esineitä.

Pelin videoeditorin ominaisuuksien kerrotaan monipuolistuneen samalla esimerkiksi mahdollisuudella lisätä ruutukaappauksia osaksi omia taltiointejaan. Tämän myötä peliin tallennetut vanhat uusinnat eivät ole enää kuitenkaan tuettuja Super Smash Bros. Ultimaten uusimmassa versiossa. Ennen päivittämistä Nintendo suositteleekin tarkistamaan, että kaikki rakkaimmat uusinnat on käyty kääntämässä editorin puolella videotiedostomuotoon.

Päivityksen yhteydessä Super Smash Bros. Ultimaten kolmas lisäsisältötaistelija ilmestyy saataville. Kyseessä on Dragon Quest XI:n sankarihahmo, josta on tarjolla myös Dragon Quest III:n, IV:n ja VIII:n sankarin mukaan mallinnetut variaatiot. Hahmoista tekee erityisen varsinkin se, että näillä on hurja arsenaali satunnaisia valikkopohjaisia erikoiskykyjä käytössään. Yksi niistä on peräti Whack-niminen taika, jolla on mahdollistaa tappaa vihollinen kerrasta.

Hahmojen mukana peliin lisätään myös uusi Dragon Quest XI –teemainen kenttä Yggdrasil’s Altar.

Hahmot ja kenttä ovat osa pelin noin 25 euron hintaista kausikorttia. Kausikortti lisää peliin vielä myöhemmin syksyllä Banjon ja Kazooien, kun aiemmin alkuvuodesta mukaan saatiin Persona 5:n Joker. Vielä ainakin yksi mysteeriottelija on myös tulossa.

Nintendon virallinen noin 20 minuutin esittely kaikesta uudesta sisällöstä on nähtävissä ohessa.

Lisää luettavaa