Super Smash Bros. Ultimate päivittyy taas keskiviikkona – uusien sankareiden on aika astua areenoille / Uutiset / pelaaja.fi

Super Smash Bros. Ultimate päivittyy taas keskiviikkona – uusien sankareiden on aika astua areenoille

30.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Super Smash Bros. Ultimate, nintendo, Hero, Dragon Quest, Dragon Quest XI, Super Smash Bros., päivitys, 4.00, DLC

Tuore 4.00-päivitys odottaa pelaajia keskiviikkona 31. heinäkuuta Super Smash Bros. Ultimatessa.

Ilmaisten lisäominaisuuksien osalta päivitys esittelee peliin verkossa pelattavat Online Tourney- ja Event Tourney -turnaustilat sekä Very Easy -vaikeustason sen Adventure-tilaan. Verkkomatsien seuraajat voivat vastaisuudessa myös veikata otteluvoittajia ja ansaita näin erilaisia esineitä.

Pelin videoeditorin ominaisuuksien kerrotaan monipuolistuneen samalla esimerkiksi mahdollisuudella lisätä ruutukaappauksia osaksi omia taltiointejaan. Tämän myötä peliin tallennetut vanhat uusinnat eivät ole enää kuitenkaan tuettuja Super Smash Bros. Ultimaten uusimmassa versiossa. Ennen päivittämistä Nintendo suositteleekin tarkistamaan, että kaikki rakkaimmat uusinnat on käyty kääntämässä editorin puolella videotiedostomuotoon.

Päivityksen yhteydessä Super Smash Bros. Ultimaten kolmas lisäsisältötaistelija ilmestyy saataville. Kyseessä on Dragon Quest XI:n sankarihahmo, josta on tarjolla myös Dragon Quest III:n, IV:n ja VIII:n sankarin mukaan mallinnetut variaatiot. Hahmoista tekee erityisen varsinkin se, että näillä on hurja arsenaali satunnaisia valikkopohjaisia erikoiskykyjä käytössään. Yksi niistä on peräti Whack-niminen taika, jolla on mahdollistaa tappaa vihollinen kerrasta.

Hahmojen mukana peliin lisätään myös uusi Dragon Quest XI -teemainen kenttä Yggdrasil’s Altar.

Hahmot ja kenttä ovat osa pelin noin 25 euron hintaista kausikorttia. Kausikortti lisää peliin vielä myöhemmin syksyllä Banjon ja Kazooien, kun aiemmin alkuvuodesta mukaan saatiin Persona 5:n Joker. Vielä ainakin yksi mysteeriottelija on myös tulossa.

Nintendon virallinen noin 20 minuutin esittely kaikesta uudesta sisällöstä on nähtävissä ohessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taas parikymmentä minuuttia videota Smashistä?

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur
Lainaus zappah

Taas parikymmentä minuuttia videota Smashistä?

Keneltä se mahtaa olla pois?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Wilbur

Keneltä se mahtaa olla pois?

Sanoinko että se on joltain pois? Jännä tapa tulkita toisen tekstiä.

Samalla tapaa kritisoin myös muita pitkiä videoita kaikista peleistä ja esim. Controlin viimeisimmät videot olen jättänyt katsomatta vaikka ne eivät edes ole pitkiä. Smashin kohdalla tämä ilmiö vain on jäänyt vielä selkeämmin mieleen lukuisien Directien kautta, jotka kävivät pelin läpi suunnilleen alusta loppuun. Eikö ihmiset enää itse pelaa vaan pelit katsotaan videona?

PS. Ymmärrän kyllä myös videoiden hyödyn kun haluaa informaatiota pelistä ja helpotusta ostopäätöksen tekemiseen mutta se määrä mitä vaikka Smashistä tuli videoita on ihan älytön. Vai onko vaikka Tekken tai Street Fighter käyty samalla tapaa läpi hahmo hahmolta ja mekaniikka mekaniikalta? Ehkä onkin (Youtubessa varmasti joku tehnyt jos ei julkaisija itse) mutta ainakaan Pelaajan sivuille ei ole niitä uutisoitu.

Käyttäjän Nikotomo kuva
Nikotomo

Minulle kelpaa. Netissä tuntuu olevan yleinen tapa valittaa kaikesta mutta ihmiset pitävät yllättäen eri asioista. :)

Nostoja