Super Smash Bros. Ultimaten ja Persona 5:n yhteentörmäys tapahtuu viimein – uusi video esittelee kenttä- ja videoeditorin / Uutiset / pelaaja.fi

Super Smash Bros. Ultimaten ja Persona 5:n yhteentörmäys tapahtuu viimein – uusi video esittelee kenttä- ja videoeditorin

17.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Persona 5:n sankarihahmo Joker löytää huomenna 18. huhtikuuta tiensä Super Smash Bros. Ultimateen. Julkaisu tapahtuu hieman yllättäen, sillä minkäänlaista ennakkopäiväystä hahmon saapumiselle ei ehditty ennen tätä päivää antamaan.

Joker on varustettu Super Smash Brosissa tietysti omalla unikiilla liiketarjonnallaan, joka mahdollistaa esimerkiksi Arsene-personan kutsumisen taisteluavuksi. Jokerin hankkimalla peliin saa lisäksi uuden kentän ja 11 Persona-peleistä napattua musiikkikappaletta, jotka määrittelevät uuden kentän ulkoasun.

Hintaa Jokerin sisältämälle Challenger Pack No. 1:lle kertyy noin kuusi euroa. Tämä kuuluu myös osaksi pelin 25 euron kausikorttia, joka kattaa kaikkiana viisi lisäsisältöhahmo.

Jokerin yhteydessä Super Smash Bros Ultimate päivittyy myös versioon 3.0, joka tuo mukanaan läjän uusia ominaisuuksia. näihin lukeutuu niin kenttäeditori kuin omien pelikuvapätkien tekemistä helpottava videoeditori, joissa tehtyjä luomuksia voi myös jakaa muulle maailmalle.

Pienempänä lisäsisältönä myyntiin tuodaan samalla uusia asuja Mii-taistelijoille. Näille kertyy kertyy hintaa 80 senttiä kappale.

Mittavan esittelyn kaikista näistä uudistuksista löytää ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Vaikka en edes pahemmin välitä Mii-hahmoista, niin silti mielestäni kausipassin pitäisi sisältää kaiken mahdollisen lisämateriaalin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kovasti odotan sitä päivää, kun Switchille julkaistaan oma Persona. Luulisi tällaisen hahmon vierailu olevan vahva viesti siitä.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus Teräskäsine

Kovasti odotan sitä päivää, kun Switchille julkaistaan oma Persona. Luulisi tällaisen hahmon vierailu olevan vahva viesti siitä.

Tuotahan moni toivoo ja huhuja on liikkeellä.
Toisaalta Joker on myös pääosassa 3ds:n persona Q2:ssa joten itse en jaksa pidättää hengitystäni switch personan suhteen.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jotenkin tuon videon näkeminen saa sisäisen lapsen vallalleen. Niinkin simppeli asia kuin voittoruudun muuntaminen noin lähelle pääpeliä ei teknisesti ole mitään isoa, mutta samaan aikaan kiinnostaa kummasti.

Nostoja