Super Smash Brosin uusin taistelija vahvistui – kuusi lisähahmoa vielä tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Super Smash Brosin uusin taistelija vahvistui – kuusi lisähahmoa vielä tulossa

16.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Byleth, Fire Emblem, Fire Emblem: Three Houses, Super Smash Bros., Super Smash Bros. Ultimate

Toivottavasti Fire Emblem -ähky ei ole ottanut vielä valtaa, sillä Super Smash Bros. Ultimate laajenee taas Nintendon strategiasarjan merkeissä. Pelin viidenneksi Fighters Pass -hahmoksi on vahvistunut Fire Emblem: Three Housesin päähenkilö Byleth, joka tuodaan uuden kentän sekä musiikin kera peliin tammikuun 29. päivä.

Pelattavaksi Bylethista saadaan sekä tämän nais- että miespuolinen versio, jotka molemmat käyttävät hyödyksi neljää erilaista asetta. Fire Emblem -hahmoille tyypillisen miekan lisäksi haltuun saadaan niin voimaa uhkuva kirves, hyvillä kurottautumismahdollisuuksilla varustettu keihäs sekä pidemmän matkan häiriöitä aiheuttava jousipyssy. Tämän kenttänä toimii vuorostaan tietty Three Housesin tukikohtana nähty luostari, jossa taistelemaan pääsee ajan myötä neljässä erilaisessa tilassa.

Noin 25 euron hintaisen Fighters Passin lisäksi Byleth on ostettavissa yksikseen noin kuudella eurolla. Hahmon esittelyn voi nähdä oheisella videolla

Bylethin saapuminen Super Smash Bros. Ultimateen tarkoittaa pelin ensimmäisen Fighter Passin päättymistä. Välittömästi Nintendon on vahvistanut kuitenkin jo toisen vastaavan saapumisen. Sen mukana Ultimaten on määrä laajeta peräti kuudella uudella taistelijalla. Myös sille kertyy silti hintaa 30 euroa, kun se tuodaan myyntiin 29. tammikuuta.

Bylethin ohella Ultimate saa vielä erikseen uusia asusteita. Niihin lukeutuvat esimerkiksi Assassin's Creed -teemainen Swordfighter-puku ja Cuphead-tyyliin tehty Gunner-asu, joka saapuu oman uuden musiikkikappaleensa kera. Yksittäinen asu kustantaa 80 senttiä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Tämä on sellaisia tilanneita, halua vain juoda kaljaa...

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Olisin ottanut oikeastaan minkä tahansa hahmon mieluummin kuin tämän. Jopa Bubsyn tai Blinxin.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Ultimaattinen antikliiimaksi julkistaa ekan DLC Passin viimeiseksi hahmoksi TAAS YKSI Fire Emblem hahmo.

Toisaalta, kaikkki on jo tuon eka DLC Passin ostanut, niin ei sillä oikeastaan väliä mikä siinä oli. Kunhan DLC Pass 2 avataan jollain oikeasti kiinnostavalla hahmolla.

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi

Fire Emblem on sarjan suosioon nähden yliedustettuna Smashissa. Johtuneeko Fire Emblem hahmojen suuri määrä sitten siitä, että Sakurai fanittaa sarjaa vai voisiko syy olla siinä, että Fire Emblem tuli alunperin tunnetuksi lännessä nimenomaan Meleen kautta.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Fire Emblem on minulle mieluisimpia sarjoja, joista ottaa hahmoja peliin, joten hyvä uutinen. Fire Emblemhän on Japanissa paljon suositumpi kuin lännessä, ja todennäköisesti Japani vaikuttaa näihin päätöksiin enemmän kuin länsi (onneksi).

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Ainakin kun tuo movesetin näki ei harmita yhtään. Ei muistuta ketään vanhaa FE taistelijaa.