Super Smash Brosia Wii U:lle joulukuussa – miljoonamyynnit jatkuvat 3DS:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Super Smash Brosia Wii U:lle joulukuussa – miljoonamyynnit jatkuvat 3DS:llä

7.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Nintendo on vahvistanut julkaisupäivän Wii U:n omalle Super Smash Bros. -pelille Euroopassa. Monista epäilyistä huolimatta peli nähdään kaupoissa vielä joulukuun 5. päivä.

Yhdysvalloissa julkaisu tapahtuu jo 21. marraskuuta.

Euroopassa Wii U:n Super Smash Brosista tuodaan myyntiin parikin erilaista erikoispakettia. Yksi näistä on pakkaus, jossa pelin mukaan on pakattu liitin Gamecube-ohjaimia varten. Toisessa erikoispaketissa vuorostaan pelin kylkiäiseksi on laitettu Mariosta teetetty Amiibo-figuuri.

Joulukuun 5. päivä kauppoihin saadaan erikseen myyntiin myös uudet Super Smash Bros. -brändätyt Gamecube-ohjaimet.

Amiiboihin liittyen Nintendo on lisäksi vahvistanut, että ensimmäinen aalto figuureja julkaistaan Euroopassa 28. marraskuuta. Tuolloin itselleen ostamassa voi käydä niin Marion, Peachin, Yoshin, Donkey Kongin, Linkin, Star Foxin, Samusin, Wii Fit Trainer, Villagerin, Pikachun, Kirbyn kuin Marthin.

Toinen aalto saapuu 19. joulukuuta ja tuo mukanaan Zeldan, Diddy Kongin, Luigin, Pitin, Captain Falconin ja Little Macin.

Amiibot ovat maksamassa reilut kymmenen euroa kappaleelta. Figuurien käyttöä tulee ensimmäisenä tukemaan vain juurikin Wii U:n Super Smash Bros., mutta myöhemmin muun muassa myös niin Mario Kart 8:n, Mario Pary 10:n, Captain Toadin ja 3DS:n Super Smash Brosin on lisäksi määrä saada vielä tuki figuureja varten.

Wii U:lla figuurien käyttö ei vaadi lisälaitteita, vaan ne otetaan mukaan peliin asettamalla ne GamePadin päälle. Super Smash Brosissa figuurit heräävät henkiin koulutettavina tekoälytaistelijoina.

Tänään tiistaina on lisäksi selvinnyt, että 3DS:n Super Smash Brosia on myyty maailmalla yhteensä nyt yli 2,8 miljoonaa kappaletta. Peli julkaistiin Japanissa syyskuun 13. päivä ja lännessä 3. lokakuuta.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter), Nintendo of America

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Yllättävän aikaisin tämä "oikea" versio tulee ulos.

Pitänee hankkia muutama GC ohjain varastoon, kun nämä vanhat ohjaimet alkaa muutaman tuhannen tunnin jälkeen olemaan loppu.

Käyttäjän coldcooler kuva
coldcooler

Taitaa Wiiu löytyä pukin kontista.

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk

No nyt alkoi tämä Wii U vihdoin houkuttelemaan kun pelitarjonta kasvaa. Kumpa sitä rahaa vain löytyisi...

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Hyvä että ei lipsunut ensi vuodelle, vaikka en itse sitä varsinaisesti pelännytkään.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Onpahan syytä pelata 3DS-versiota pidempään ja/tai ehtii myös Omega Rubya pelailla ennen tätä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ei tuota 3DS-versiota tarvinnut kovin kauaa pelailla, että tajusi tuon Wii U-version olevan pakko-ostos. Toivottavasti tarjoavat jotain "hyvityksiä" 3DS-version ostaneille.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Joulu on pelastettu! Olin vielä pari päivää sitten aivan varma, että Wii U:n Smash tulisi valumaan ensi vuoden puolelle. Varmasti Nintendollakin paiskitaan törkeästi ylitöitä, jotta kaikki saadaan ajoissa valmiiksi.

Harkitsen myös vakavasti Fox McCloud-figuurin hommaamista. Voisi olla hauska pikku koriste. :D

Nostoja