Superhot: Mind Control Delete valmistautuu räjäyttämään mieliä – saatavilla ilmaiseksi alkuperäisen pelin omistajille

Aina vain monipuolisemmaksi lupailtu Superhot-kokemus odottaa.

9.7.2020 17:19

Laajennuksesta omaksi pelikseen kasvanut Superhot: Mind Control Delete on saanut valmistumispäivän. Jo tovin aikaa varhaisjulkaisukuosissa pc:llä pelattavissa ollut tyylitelty räiskintäteos ottaa niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneet sekä PlayStation 4:n ja Xbox Onen haltuunsa 16. heinäkuuta.

Mind Control Delete seuraa tuttua Superhot-kaavaa perusteiltaan. Se on siis ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa aika liikkuu samalla, kun pelaaja liikuttaa itseään pelimaailmassa. Ideaa on viety nyt vain eteenpäin uusilla mekaniikoillta ja hahmoilla sekä niiden tarjoamilla vaihtoehtoisilla pelityyleillä. Ylipäätänsä sisältöä pitäisi olla aiempia pelejä enemmän, ja varhaisjulkaisun myötä hanketta on myös voitu hioa aiempaa hartaammin.

Mikäli alkuperäisen Superhotin on sattunut ostamaan ennen Mind Control Deleten julkaisua, saa uuden pelin itselleen samalla alustalla ilmaiseksi. Tarjous koskee nimenomaan alkuperäisen pelin ostamista. Esimerkiksi peliä Game Passin tai Twitch Primen kaltaisten palvelujen kautta pelanneet eivät siis kuulu etujoukkoon.

Lähde: Superhot (kotisivu)

Lisää luettavaa