Supermysteerinen luolastoseikkailu odottaa Pokémon-pelaajia / Uutiset / pelaaja.fi

Supermysteerinen luolastoseikkailu odottaa Pokémon-pelaajia

22.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Nintendo on julkistanut uuden osan pian jo kymmenen vuotta vanhaan Pokémon Mystery Dungeon -luolastoseikkailusarjaansa. 3DS:lle matkaava Pokémon Super Mystery Dungeon saadaan Japaniin syksyllä ja Pohjois-Amerikkaan talvella, kun taas Euroopan vuoro koittaa ensi vuoden alussa.

Erityisen yksityiskohtaista tietoa Nintendo ei ole ollut vielä valmis pelistä kertomaan. Lähinnä varmaa on, että pelaajia odottaa jälleen huima joukko satunnaisesti muodustuvia luolastoja, joissa ohjastamaan päästään erilaisista taskuhirviöistä koostuvaa seikkailijatiimiä tutkimusmatkailun ja yksinkertaisten vuoropohjaisten taistelujen merkeissä.

Viimeksi Pokémon Mystery Dungeon -peli nähtiin lännessä vuonna 2013 myöskin 3DS:lle saapuneen Gates to Infinityn muodossa. Kaikkiaan 13 miljoonaa peliä myyneen sarjan kehityksestä on ollut tavanomaisesti vastuussa Spike Chunsoft, joka on työstänyt myös kosolti muita Mystery Dungeon -pelejä. Muun muassa Etrian Odyssey -aiheinen Etrian Mystery Dungeon on saapumassa Eurooppaan myöhemmin syksyllä.

Ohessa traileri Gates to Infinitysta, jonka tyyliä todennäköisesti myös Super Mystery Dungeon laajalti mukailee.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.