Superultraminigolfia zombeilla? Dead Rising hassuttelee taas loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Superultraminigolfia zombeilla? Dead Rising hassuttelee taas loppukuusta

3.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Capcomin zombimöhinäpeli Dead Rising 4 on laittamassa hassutellen vielä ainakin kertaalleen loppukuusta. Kesäkuun 20. päivä niin pelin Xbox One-, Windows 10- kuin Steam-versiokin saa viimeisimmän lisäsisältöpakettinsa, joka on astetta urheilullisempi Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.

Kuten arvata saattaa, sovittaa uusi sisältö Dead Rising 4:n toiminnan zombeilla kyllästetyksi minigolfiksi. Yksinään puttailemaan ei tarvitse myöskään lähteä, sillä sisältä tukee parhaimmillaan neljän pelaajan yhteistyöpeluuta.

Hinnaksi Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golfille on asettumassa kymmenen euroa. Se kuuluu myös osaksi pelin 20 euron kausikorttia. Aiemmin huhtikuussa peli laajeni myös isommin Frank Rising -seikkailulla, jossa päähenkilö Frank West muuntautui itse eläväksi kuolleeksi.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pitäisiköhän sitä näitäkin joskus pelailla... DR3 Apocalypse edition tuli alesta ostettua joskus ja en ehtinyt edes avata kun tämä uudempikin tuli alennukseen. Aina jokin kiinnostavampi peli hyppää edelle. Nämä lisärit ei kyllä hirveästi innosta mutta ihan jees että tuossa kolmosen versiossa ne sattuu olemaan mukana.