Surkeudestaan kuuluisa Shaq Fu on edelleen saamassa jatkoa – tässä videotodiste / Uutiset / pelaaja.fi

Surkeudestaan kuuluisa Shaq Fu on edelleen saamassa jatkoa – tässä videotodiste

4.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Koripalloilijalegenda Shaquille O'Nealin tähdittämä toimintapeli Shaq Fu: A Legend Reborn näyttäisi olevan edelleen tekemässä tuloaan. Perjantaiaamuna järjestetyn The Game Awards -peligaalan yhteydessä pelistä tuotiin julki uusi traileri, joka sekä summaa yhteen jo pelin hölmöä tarinaa että myös näyttää siitä myös hieman pelikuvaakin.

A Legend Reborn on ollut työn alla ainakin viime vuodesta asti. Tuolloin peli keräsi joukkorahoituspalvelu Indiegogon kautta varsin mojovat 458 884 dollaria kehitystään varten. Pelin menestys on ollut varsin hämmentävää seurattavaa, sillä se on tuomassa jatkoa jo reilut 21 vuotta vanhalle Shaq Fu -taistelupelille, joka tunnetaan lähinnä surkeudestaan.

Uutukaista kehittää konsoleita ja pc:tä varten maailmalla vielä varsin tuntematon Big Deez Entertainment. Alkuperäisestä Shaq Fu -pelistä poiketen A Legend Rebornista ei ole muodostumassa enää niinkään taistelupeliä, vaan sen sijaan siitä työstetään enemmänkin Final Fightin ja Street of Ragen kaltaista toimintamätkintää. Pelin on tarkoitus saapua kauppoihin ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Ai että 11 vuotta vanhalle? Shag-fu ilmestyi vuonna 1994 eli 21 vuotta sitten muun muassa Megadrivelle, Snesille ja Amigalle. Jälkimmäinen oli surkea käännös konsoliversioista. Itse pidin pelin Megadrive-versiosta. Eihän sen "tarinamoodilla", jossa väkisin ohjattiin Shaqin pökkelä pikseliversiota, tehnyt yhtikäs mitään. Pelin varsinainen sydän olikin sen mätkintämoodi, joka tarjosi sujuvaa animaatiota ja pelattavaa mielenkiintoisella hahmogallerialla. Oma suosikkini oli kissatyttö Kaori, joskin velho Mephis oli myös hauska pelata.