Suunnittelija paljasti: Pikachulla oli hirviömäinen viimeinen muoto, jota ei nähty pelillisistä syistä

Pokemon-suunnittelijat paljastivat, että rakastetulla sähköhiirellä oli alkujaan hirviömäisempi puolensa.

9.5.2018 12:34

Pikachu on monille Pokémon-sarjan suloinen ja ikoninen keulakuva, mutta sähköhiirellä oli alkujaan myös pelottavampi puolensa. Pikachun kuvittaja Atsuko Nishida on paljastanut, että taskuhirviöllä oli suunnitteluvaiheissa kolmas ja huomattavasti hirviömäisempi evoluutiomuoto.

Japanilaisen Yomiuri-sanomalehden tuoreessa haastattelussa Nishida paljasti yhdessä Pokémon-suunnittelija Ken Sugimorin kanssa, että kolmannen ja viimeisen olomuodon nimi olisi ollut Gorochu. Haastattelun kääntäneen Siliconeran toimittaja kertoo Goro Goro -termin kuvaavan japanissa jylisevää ukkosta.

Gorochu olisi Pikachun viimeisenä evoluutiona ollut myös sähköhiiren voimakkain muodonmuutos, jolla oli tappavat kynnet ja sarvet. Toisin kuin vaikkapa Bulbasaurin, Charmanderin ja Squirtlen viimeiset muodonmuutokset, Gorochu ei lopulta päätynyt lopulliseen peliin pelillisten tasapaino-ongelmien takia.

Jostakin syystä kehittäjät eivät ole koskaan palanneet hylätyn muodon pariin lukuisista jatko-osista huolimatta, mutta sarjassa esiteltiin myöhemmin Pikachun varhaisversio Pichu.

Nishidan ja Sugimorin haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan lähdelinkin takaa.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa