Suuntana Marokon aurinko – tältä näyttää Rainbow Six Siegen seuraava sisältökausi / Uutiset / pelaaja.fi

Suuntana Marokon aurinko – tältä näyttää Rainbow Six Siegen seuraava sisältökausi

20.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Rainbow Six Siege Wind Bastion Nomad Kaïd

Ubisoft on esitellyt isommin seuraavan satsin Rainbow Six Siegeen ilmestyvää sisältöä. Pelin kolmannen sisältövuoden päättävä Wind Bastion -kausi tuo luvatusti mukanaan kaksi uutta operaattoria ja uuden kartan, jotka pyörivät kaikki Marokon ympärillä.

Uudet operaattorit ovat hyökkääjiä edustava Nomad ja puolustajiin kuuluva Kaïd. Nomadin erikoisuuksiin lukeutuvat ilmakranaatit, joilla vihollisia voi tainnuttaa ja viskoa ympäri pelialueita. Raskaampana aseituksena tämä luottaa AK74- ja AR X-200-kivääreihin.

Kaïd vuorostaan luottaa sähkön voimaan. Sähköistystä on mahdollista lisätä esimerkiksi piikkilankaan ja kilpiin sekä ylipäätänsä heitellä vihollisten kiusaksi hankalampiinkin nurkkiin. Tämän pääaseita ovat AUG A3 SMG ja TCSG12-haulikko.

Kokonaan uutena pelialueena toimii Fortress. Kyseessä on sotilaskoulutukseen keskittyvä laitos, jonka sisusta jakautuu kahteen kerrokseen. Ulkopuolellakin päästään hengaamaan niin portaikoissa, katolla kuin torneissa, jotka toimivat hyökkääjille erikoiskeinona iskeä toiseen kerrokseen.

Tarkempaan syyniin uudistukset voi ottaa oheisilla videoilla. Tarkkaa julkaisuajankohtaa niille ei ole vielä annettu. Uudet operaattorit aukeavat ensin automaattisesti pelin Year 3 -passin haltijoille ja ne ovat viikon verran myöhemmin muiden pelaajien avattavissa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.