Uusi suuren mittaluokan Hitman myöhästyy – erikoinen julkaisumalli kuitenkin säilyy / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi suuren mittaluokan Hitman myöhästyy – erikoinen julkaisumalli kuitenkin säilyy

22.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Seuraava virallinen suuremman luokan Hitman-peli ei ehdikään kauppoihin vielä täksi vuodeksi. Pelisarjasta vastuussa oleva IO Interactive on kertonut pelinsä kotisivuilla, että Agentti 47:n uusi tapporeissu käynnistyy sittenkin vasta maaliskuussa 2016 tulevan joulukuun sijaan.

– Julkaisupäivän siirtäminen ei ole koskaan helppo päätös. Tiedämme, että on turhauttavaa joutua odottamaan peliä pidempään, mutta uskomme tämän tosissaan tarkoittavan, että kykenemme tarjoamaan sujuvan julkaisun ja kaiken kaikkiaan hyvän kokemuksen, tanskalaisstudio tiedottaa.

Myöhästyneestä julkaisuajankohdastaan huolimatta uusi Hitman on edelleen tarkoitus tuoda pelattavaksi osissa. Lykkäyksen myötä IO:lla kuitenkin nyt luvataan, että heti julkaisussa pelistä saataville tuotava lohko tulee olemaan hieman laajempi kuin siitä oli alunperin tarkoitus.

Havainnollistaakseen myös uuden Hitman-pelinsä mittakaavaa, on studio julkaissut tänään tiistaina oheisen kaavion eräästä uuden pelin Pariisiin sijoittuvassa kentästä. Kaaviossa muun muassa luvataan, että uusi kenttä on kuusi kertaa suurempi kuin kolme vuotta sitten julkaistun Hitman: Absolutionin suurin kenttäkokonaisuus.

Lähde: Hitman (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän anattigamer kuva
anattigamer

Voi harmin suti. No, ainakin enemmän aikaa pelata Fallout 4.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Yhdentekevää. Kiinnostus koko peliin lopahti heti, kun IO paljasti tuon julkaisumallin. Maksan vasta kokonaisesta pelistä, kunhan julkaistaan kiekolla.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Julkaisumallin takia en edes harkitse pelin ostoa. Kaikki aiemmat Hitmanit löytyy samassa paketissa PC:lle mutta en ole vielä jaksanut vielä pelata. Pitäisi kyllä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kyllä kiinnosta ostaa peliä ennen kuin saan fyysisenä kopiona, jossa kaikki kama levyllä.

Nykyisin ärsyttää jo sekin, että vaikka peli olisi kokonaisena levyllä, niin tulee pahimmillaan usean kymmenen gigan verran päivityksiä. DLC:ahan ei ole pakko ostaa, joten en vaivaudu siitä edes valittamaan. Suosin edelleen, ja niin pitkään kuin mahdollista, fyysisiä kopioita. Ihan jo levytilan takiakin. Ei huvita ostaa mitään ulkoisia kovoja ja sisäistäkään ei huvita vielä alkaa vaihtamaan. X360:lle tullut ajan mittaan tehtyä päivitykset 120 -> 320 -> 500 gt mutta tuossa meni aikaa se joku 5-6 vuotta. PS4:n kovo taas pitäisi päivittää jo suoraan paketista (ellei omaa 1tb versiota).

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eipä haittaa yhtään. Niinkuin muutkin täällä, niin odotan että koko peli julkaistaan levyllä.

Nostoja