Suuri free-to-play-kysely!

Osallistu Tampereen yliopiston pelitutkimusryhmän Free2Play-hankkeeseen vastaamalla aiheeseen liittyvään kyselyyn ja voita pelejä sekä leffalippuja.

19.12.2014 12:38

Tampereen yliopiston pelitutkimusryhmän Free2Play-hankkeessa tutkitaan free-to-play-pelien pelikokemusta. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua suureen free-to-play-kyselyyn, jossa palkintoina arvotaan kolme kappaletta joulun hittipelejä sekä kahdeksan leffalippua Finnkinon teattereihin.

Kyselyyn on aikaa vastata vuoden 2014 loppuun asti ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Peleistä sovitaan voittajien kanssa erikseen laitealustojen kirjon vuoksi. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä pelikokemusta free-to-play-peleistä.

Linkki kyselyyn:

https://www.webropolsurveys.com/S/0E7A48070C782990.par

Tutkimuksen tavoitteena on analysoida pelikokemusta, kuluttajakäyttäytymistä ja palvelusuunnittelua free-to-play-peleissä. Käsillä oleva kysely keskittyy pelikokemuksiin‏. Lisätietoa Free2Play-hankkeesta löytyy osoitteesta http://free2playproject.wordpress.com ja pelitutkimusryhmästä osoitteesta http://gamelab.uta.fi.

Tutkimusryhmään voit ottaa yhteyttä sähköpostitse free2play@uta.fi.

Lisää luettavaa