Suuri paha valmistautuu viimeistelemään Killer Instinct -mätkintäkarkelot / Uutiset / pelaaja.fi

Suuri paha valmistautuu viimeistelemään Killer Instinct -mätkintäkarkelot

3.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Jälleen yksi uusi taistelija on aloittanut hivuttautumisen Xbox Onen Killer Instinctiin. Pelin viimeisin traileri on saapunut muistuttamaan, että tulisieluinen Cinder on ollut pelin Ultra Edition -hahmopaketin omistajien saatavilla 30. huhtikuuta alkaen, kun taas muiden ulottuville se saapuu 6. toukokuuta.

Trailerilla esimakua voi saada niin Cinderin erilaisista liikkeistä kuin myös hieman jopa tämän persoonallisuudesta. Aivan pelkkään liekkimieheen video ei kuitenkaan keskity, vaan se kiusoittelee hieman myös hahmosta nimeltä Aria, joka on saapumassa peliin kesän startatessa.

Arian on määrä olla viimeinen hahmo, joka liitty Killer Instinctiin osana sen niin sanottua toista tuotantokautta. Kyseisen tuotantokauden aikana hahmokaartia ovat saapuneet vahvistamaan aiemmin myös sellaiset hahmot kuin Riptor, Kan-Ra, Maya, TJ Combo, Aganos, Hisako ja Omen. Arian pitäisi olla kuitenkin siinä mielessä merkittävä lisä, että hänen on kiusoiteltu olleen eräänlainen suuri taustapahis uusimman Killer Instinctin maailmassa.

Killer Instinctin vimeisin kausi starttasi lokakuussa. Sitä on hallinnoinnut chicagolaiskehittäjä Iron Galaxy, joka sai valjaat hatuunsa pelin alkuperäisenä kehittäjänä alkujaan toimineen Double Helixin vaihdettua maisemaa viime vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.