Suuri päivitys odottaa Pokémon GO -pelaajia: uusia taskuhirviöitä, varusteita ja järjestelmiä tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Suuri päivitys odottaa Pokémon GO -pelaajia: uusia taskuhirviöitä, varusteita ja järjestelmiä tulossa

15.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Uusi joukko tuoretta sisältöä on ilmaantumassa Pokémon GO -peliin tällä viikolla. Piakkoin saapuvalla tuoreella päivityksellä peliin on luvattu niin uudenlaisia tavaroita kuin ominaisuuksiakin sekä reilut 80 uutta taskuhirviötä.

Uudet taskuhirviöt ovat tuttuja erityisesti Pokémon Gold- sekä Silver -pelaajille, ja niitä on mahdollista nappailla sekä luonnosta että uutta kehityskeinoa hyödyntämällä. Jatkossa tiettyjen taskuhirviöiden muotoa on mahdollista muuttaa käyttämällä nimittäin tietynlaisia tavaroita, joita on mahdollista löytää PokéStop-pisteistä.

Uudenlaisia varusteita on odotettavissa myös Pokémon GOn pelaajahahmoille, joiden ulkoasuun päästään vaikuttamaan näin ollen entistäkin vahvemmin. Myös kaksi uutta marjaa tekevät tuloaan, joista toinen hidastaa pyydystettävän taskuhirviön liikkeitä ja toinen tuplaa pyydystyksestä saatavan karkkimäärän.

Taskuhirviöiltä on jatkossa odotettavissa myös uudenlaisia reaktioita näiden pyydystelyn yhteydessä. Tavaroiden käyttämisen pitäisi olla myös jatkossa kyseisissä tilanteissa helpompaa.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Vuodenajan kannalta tämä ei ole paras mahdollinen ratkaisu: monissa maissa on tällä hetkellä talvi, eikä ihmisiä siten huvita pyöriä ulkona niin paljon kuin pelin julkaisun aikoihin viime kesänä. Itse olisin ootellut ainaskin jonnekin huhti-toukokuun tienoille ennen julkaisua. Vaikka toisaalta, onhan niitä sellaisiakin alueita, joissa on lämmintä ja aurinkoista 24/7 ja joiden puolesta on ihan sama, tuleeko tää päivitys helmi- vaiko heinäkuussa. Mutta siirtämällä julkaisua lähemmäksi kevättä tai kesää ois voitu käyttää hyväksi sellaista ajankohtaa, jolloin ihmiset ois maailmanlaajuisesti aktiivisempia likkumaan ulkona.

Itseäni ei huvita näillä jääkeleillä pyöriä ulkona yhtään sen enempää kuin on pakko. Viimeisimmän turrinkin taisin napata GO:ssa yli kaksi kuukautta sitten. Kyllähän tätä vois keväällä taas naputella, mutta siihen menee vielä pari kuukautta.

Mutta olipa päivityksen ajankohta mikä tahansa, niin pelin huippulukemiin tuskin enää päästään. Ilmiön uutuudenviehätys tuli ja meni. Satunnaisimmat kokeilijat ovat kaikonneet ja jäljelle jääneet ovat pelkästään kaikkein innokkaimpia pelaajia.

Itse en siis aio vielä palata Pokemon GO:n pariin, mutta toivon todella, että McDonalds tekisi taas jonku yhteistyö-kampanjan niiden kaa. Viime syksynäkin ne julkaisivat Happy Meal- leluina yhteensä 19 eri figuuria, joita pysty halutessaan ostamaan myös erikseen kahdella eurolla per figu. Ite pelastin mm. Totodilen sekä Vulpixin ja nyt ois kiva saada vaikkapa loput Johto-starttereista.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Peli alkaa olemaan melkoisen hyvällä mallilla, sillä niin paljon tuntuu nyt kaikkea päivitysjuttua olevan tuloillaan ja jo tullut. Lisäksi nämä kaikenlaiset tapahtumat näitten erikoisempien kalenteripäivien ympärillä piristävät kummasti. Tosiaan ainoa harmi tässä on, että Suomen talvi ei vain ole tämän pelin ystävä, mutta tosiaan todella hyvältä vaikuttaa näin kevättä ja kesää ajatellen.

Käyttäjän Shulk kuva
Shulk

Tuli tänään pitkästä aikaa käveltyä/juostua noin kymmenen kilometria Pokemoneja jahdatessa. Mikäs sen parempaa kun ulkoilla aurinkoisella säällä ja kuunnella musiikkia, pelaten samalla. Innolla odotan päivitystä :)

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Tää peli ei ainakaan napannut lainkaan omalta osalta

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelaajia varmasti vielä on paljon, sen verran ihmiset tätä on latailleet, mutta olisi mukava nähdä jokin käyrä pelaajamääristä. Lienee aika lailla alas osoittava suunta, kuten oli arvattavissa jo pelin julkaisussa.