Suuri suomalainen Trials Evolution valahti nettiin – RedLynx kiistää osuutensa

Uusimman Trials-pelin keskeneräisen version kerrotaan vuotaneen nettiin. Jotkut ovat epäilleet tempauksesta jopa itse peliä kehittänyt RedLynxiä, mutta studio kiistää tehneensä moista.

31.1.2012 13:58

Suomalaisen RedLynxin pitkään odotettu Trials Evolution on raporttien mukaan vuotanut nettiin. Eurogamer on tiedottanut pelin löytyneen viikonlopun aikana useilta erinäisiltä torrent-sivuistoilta, mikä olisi samalla johtanut myös useisiin nyt jo poistettuihin YouTube-videoihin.

Moni on epäillyt vuodon tapahtuneen jopa itse RedLynxin toimesta. Studio paljasti aikoinaan vuotaneensa vanhan Trials 2 SE -pelinsä nettiin julkisuutta tavoitellessaan, mutta nyt RedLynxin toimitusjohtaja Tero Virtala on kiistänyt studion osuuden Trials Evolutionin vuotoon.

Ilmoituksensa yhteydessä Virtala korostaakin, etteivät vuotaneen Evolutionin hankkivat tule saamaan pelistä täyttä pelikokemusta irti. Uusinta Trialsia hiotaan edelleen kovaa vauhtia julkaisuvalmiiksi, minkä johdosta myöskään pelille tärkeät nettiominaisuudet eivät ole vielä saatavilla.

Xbox Live Arcadessa myytävällä Trials Evolutionilla ei ole vielä julkaisupäivää.

Lähde: Develop

Lisää luettavaa