Suuri yleisö pelaa kökköjohdolla / Uutiset / pelaaja.fi

Suuri yleisö pelaa kökköjohdolla

26.04.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
39

Yli 90 prosenttia PlayStation 3:n ostajista pelaa uuden sukupolven pelinsä ilman teräväpiirtoa, väittää amerikkalainen Las Vegas Review Journal.

EB Games-, Wal-Mart- ja Best Buy-myymälöissä tehty haastattelututkimus kertoo, että yli 90 prosenttia konsolin ostaneista pelaa joko laatikossa mukana tulleella komposiittijohdolla, ei omista HD-televisiota tai ei ole osannut vaihtaa konsolia teräväpiirtotilaan.

Pelaajalehti.comin etusivulla kysytään nyt, pelaatko itse uuden sukupolven konsolillasi teräväpiirtotilassa vai vanhalla televisiotarkkuudella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

Kuulun itsekkin tuohon suuren yleisöön.

Käyttäjän snap kuva
snap

Olisihan se kiva pelata HD resolla pelejä jos olisi varaa HD telkkariin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joudun tyytymään 720p resoon tykillä :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nii tässä se nähtiin. Osa porukas dissaa nintendon uusimman koneen siksi että se ei ole HD.
No ehkä tässä syy miks ei wiistä tehty HD konetta -> Suurimmalla osalla porukasta ei ole vielä HD töllöjä.

Sitten PS3 ja Xbox360 todelliset fanittajat mollaavat Wiitä HD puuttesta ja pelaavat samaan aikaan omaa HD konsoliaan PUTKITELKKARISTA, Jossa ei varmasti tule sen konsolin parhaimmat graaffiset omanaisuudet näkymään.

No mutta jokainen tyylillään. Itse pelaan wiitä 32" Samsungin HD töllöstä komponenttipiussin kera, ja on itselleni aivan tarpeeksi hyvän näköistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HDTV on ihan liian kallis vielä. 2008 voikin jo luvut olla täysin erit, HDTV:eiden hinnat kun ovat tippuneet nopeaa tahtia

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei kykene kun ei ole HD telkkaria. :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Joudun tyytymään 720p resoon tykillä"

Voi ressua... ;)

Nuo luvut sinänsä ovat kyllä aika traagisia. Ajatelkaapas: mitä hyötyä on esimerkiksi BD:stä kun kone on komposiitilla kiinni... Näkevätköhän PS3:n omistajat riittävästi parannusta vanhaan, että kannattas maksaa ylimääräistä teräväpiirtolevyistä. Näin niiku Sonyn "Troijan hevonen"-strategian kannalta. No, eiköhän niistä peleistä selvän saa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Koska xbox 360 ei tue monitorini natiiviresoluutiota (1680*1050), niin pitää tyytyä 1280*1024 resoon widescreen-tilassa. Ei ehkä paras mahdollinen ratkaisu, mutta pelit näyttävät silti erittäin hyviltä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Komposiitti + BD

Käyttäjän Mura kuva
Mura

Huh, komposiittijohdolla ei tulisi siirtää mitään videokuvaa, ikinä. Se että ei omista HD televisiota on vielä perusteltavissa/ok, mutta komposiittikaapelin käyttö ei, on se kuva sen verran hirveätä katseltavaa.

Ja käyttöohjeitahan ei tietty kannata lukea.. mikä pointti ostaa kalliita laitteita mitä ei osaa/viitsi opetella käyttämään?? Hieman on kyllä yllättävä tulos Jenkeistä, missä sentään on nähnyt HD tason tv-lähetyksiäkin jo pitkään.

Mutta tuo 720p on täysin riittävä, siihen tehdään tod.näk. suurin osa peleistäkin vielä jonkin aikaa.

Nostoja