Suurräiskintä jatkuu taas syyskuussa – PlanetSide Arenan varhaisjulkaisupäivä on selvillä / Uutiset / pelaaja.fi

Suurräiskintä jatkuu taas syyskuussa – PlanetSide Arenan varhaisjulkaisupäivä on selvillä

1.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
PlanetSide, Arena, varhaisjulkaisu, 19. syyskuuta, Daybreak Game Company, Daybreak, fps,

Daybreak Game Company palaa suurille räiskintäareenoilla taas 19. syyskuuta alkaen. Pelitalon jo parikin kertaa myöhästellyt PlanetSide Arena aloittaa tuolloin varhaisjulkaisuelämänsä Steamissa, mitä seuraa lopulta huhti-kesäkuussa vielä myös täysi PlayStation 4- ja Xbox One -julkaisu.

Ensimmäisenä Arenassa räiskitään etäisesti battle royale -huuman innoittamissa Squads- sekä Teams-tiloissa, joissa osallistutaan 300 pelaajan otteluihin joko 12 hengen ryhmiin tai kolmen hengen tiimeihin jaettuna. Pelialueena toimii 64 neliökilometrin kartta, johon olisi myöhemmillä pelitilalisäyksillä tarkoitus ujuttaa vielä reilut tuhat pelaajaa kerralla osana kahden kokonaisen tukikohdan välisiä Massive Clash -sotatoimia.

Omia sotilaita päästään kyhäämään aluksi kolmen eri kehitettävän hahmoluokan pohjalta, mutta niitäkin saadaan ajan myötä lisää niin kuin myös uusia varusteita ja erikoistapahtumia. Sisältöaikataulua voi silmäillä alta.

Ainakin varhaisjulkaisun alussa PlanetSide Arenaa myydään parin erilaisen paketin muodossa. Toinen on noin 20 euron hintainen peruspaketti, kun taas 50 eurolla mukaan saan vielä lisää kosmeettisia vaihtoehtoja.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.