Suurstrategiagenreä isosti hallinnut Paradox Interactive on saamassa ainakin jonkinlaista lisäkilpailua THQ Nordicista. Peliyhtiö on paljastanut pc:lle Knights of Honor II: Sovereignin, jota laittaa kasaan 15 vuoden takaisen alkuperäisen Knights of Honorin myöskin aikoinaan tehnyt bulgarialaistiimi Black Sea Studios.

Komentelua Knights of Honor II:ssa tehdään keskiaikaisessa Euroopassa, jossa oma valtakunta pitäisi tietysti ainakin yrittää saattaa jonkinlaiseen kukoistukseen. Huomiota päästään tämän yhteydessä kiinnittämään niin oman hovin rakenteeseen, hallussa olevien provinssien toimintaan kuin tietysti naapurisuhteisiin, joita voi viilailla tarpeen vaatiessa diplomatian, vakoilun ja suoran sotimisen kautta.

Sotimisesta varsinkin luvataan yksityiskohtaista kokemusta. Halutessaan taisteluja kun voi komentaa perinteisempien reaaliaikastrategiapelien malliin. Samalla THQ Nordic kuitenkin lupaa, että lajityypin muihin tavanomaisiin edustajiin nähden Knights of Honor II:sta on pyritty tekemään aina vain helpommin lähestyttävä peli.

Julkaisua Knights of Honor II:lle on suunniteltu ensi vuoden puolelle.

Lisää luettavaa