Vielä näin loppuvuodesta Switchille saapuva Xenoblade Chronicles 2 on saamassa julkaisunsa jälkeen lisäsisältöä. Nintendo paljasti pelille näin tiistaina oman 30 euron hintaisen kausikortin, jonka perusteella uuden Xenobladen laajentaminen jatkuu aina ensi syksyyn asti.

Kausikortilla haltuunsa saa jo joulukuussa ylimääräisiä esineitä, joita seuraa myöhemmin tammikuussa myös tuore joukko tehtäviä. Keväällä seikkailu laajenee uudella harvinaisella Blade-hahmolla, kun taas kesällä julkaisunsa saa uusilla vihollisilla kyllästetty haastetila. Viimeinen sisältölisä saapuu syksyllä ja sitä on kuvailtu kokonaan uudeksi tarinaosuudeksi.

Nintendo ei ole aikeissa myydä maksullista lisäsisältöä erikseen. Kaikki saavat kyllä ajan myötä ilmaiseksi mahdollisuuden pelata peliä halutessaan joko englantilaisella tai japanilaisella puheella.

Vielä näin kuluvan kuun aikana The Legend of Zelda: Breath of the Wild saa lisäksi hieman Xenoblade Chronicles 2 -sisältöä. Torstaina 9. marraskuuta peliin tuodaan uusi sivutehtävä, jossa on mahdollista ansaita Linkille Xenoblade-aiheinen pukine.

Yllä olevat paljastukset tehtiin uudessa Xenobladeen keskittyneellä Nintendo Direct -verkkolähetyksessä. Sen tallenteen voi katsastaa alta. Ohessa on myös eriteltynä siinä esitelty pelin tuore hahmotraileri.

Julkaisunsa Xenoblade Chronicles 2 saa heti joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Lisää luettavaa