Switchin oma Animal Crossing esittäytyi kunnolla – autiosaarelle suuntaava New Horizons saapuukin vasta 2020 / Uutiset / pelaaja.fi

Switchin oma Animal Crossing esittäytyi kunnolla – autiosaarelle suuntaava New Horizons saapuukin vasta 2020

12.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)

Nintendo Switchin alkujaan tälle vuodelle kaavailtu Animal Crossing -peli siirtyy ensi vuoteen, Nintendo paljasti E3-lähetyksessään. Animal Crossing: New Horizons -nimen saaneesta pelistä näytettiin kuitenkin ensimmäinen katsaus varsinaiseen pelikuvaan.

New Horizonsissa vanhalla tutulla Tom Nookilla on pelaajien varalle uusi suunnitelma, joka ei voi pettää: elämäsimulaattori suuntaa tällä kertaa autiosaarelle. Paratiisielämää eletään tuttuun tyyliin kotia rakentamalla ja sisustamalla – sekä ympäristöä koristelemalla ja muovaamalla. Siinä samalla kerätään resursseja ja nikkaroidaan työkaluja elämäntarpeisiin ja -askareisiin, kuten kalastukseen ja puutarhanhoitoon.

Tällä kertaa omaa kotitilaansa voi muovata astetta vapaammin, minkä lisäksi mukaan luvataan eri vuodenaikoja, monipuolisempaa puutarhanhoitoa, uusia ystäviä ja jopa seiväshyppyä jokien yli

Animal Crossing: New Horizonsin uudeksi julkaisupäiväksi ilmoitettiin 20. maaliskuuta 2020.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Aijai, tässä mun tämän vuotisen E3:en kirkkaimpia julkistuksia. Upotin edelliseen osaan useamman sata tuntia ja olen valmis uudelle rundille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko näissä joku syy, että kuvakaappaukset on trailerissa jo nähtyä materiaalia? Tämä ei siis ole ainoa uutinen ja peli, jossa näin on. Mitä järkeä tuossa on?

Peli ei ole oma juttu mutta toisaalta tämä voisi olla ihan kivakin. Ehkä harkitsen jopa tätä.

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi

Tämän lykkääntyminen oli ehkä E3:n suurin pettymys. Toivottavasti sieltä nyt tulisi hyvä jatko-osa. New Leaf alkaa olla jo aika nähty peli.