Switchin ultimaattinen Super Smash Bros. esiteltiin perinpohjaisesti – taistelijakaartissa jokainen hahmo ikinä

Switchin Smash Bros. -pelistä esiteltiin hurja määrä tietoa ja kuvamateriaalia.

13.6.2018 00:32

Nintendon E3 2018 -lähetys keskittyi suurimmaksi osaksi Nintendo Switchin uuteen Super Smash Bros. -mätkintäpeliin, jonka olemassaolo vahvistettiin jo maaliskuussa nähdyssä Nintendo Direct -lähetyksessä. Uuden pelin nimi on Super Smash Bros. Ultimate, ja se julkaistaan 7.  joulukuuta.

Pelin nimi kuvastaa pelin ultimaattista luonnetta, sillä taistelijakaartiin on tällä kertaa ahdettu jokainen sarjan aiemmista osista tuttu taistelija, olipa kyseessä vieraileva tähti, vain yhdessä pelissä nähty taistelija tai lisäsisältöhahmo. Toisin sanoen mukaan on saatu kaikki fanisuosikit, kuten Solid Snake (äänenä jälleen David Hayter), Mega Man, Sonic, Cloud Strife ja Bayonetta, joiden läsnäoloa monet ovat arvuutelleet.

Pelin ohjaaja Masahiro Sakurai kertoi, ettei vanhojen hahmojen massiivisen määrän myötä peliin kannata odottaa liiaksi asti uusia kasvoja. Jokusia on kuitenkin jo paljastettu, kuten maaliskuussa vahvistettu Splatoon-sarjan Inkling sekä nyt E3-messuilla Metroid-konna Ridley. Myös Mario-sarjan prinsessa Daisy nähdään vaihtoehtoisena ulkomuotona prinsessa Peachille.

Super Smash Bros. Ultimatessa nähdään myös suuri määrä klassisia kenttiä sekä taistelua vauhdittavia Assist Trophy -esineitä ja -hahmoja, mutta toki uusiakin mahtuu mukaan. Esimerkiksi peli-ikoni Bomberman nähdään hetkellisesti pelaajaa avustavana Assist Trophy -apuhahmona. Yleisesti ottaen myös sarjan käyttöliittymää on uusittu ja hiottu.

Nintendo myös vahvisti Smash Bros -sarjan vanhojen amiibo-figuurien olevan yhteensopivia pelin kanssa. Pelin uudet hahmot saavat luonnollisesti omat uudet amiibo-figuurinsa. Samalla kerrottiin, että Switchin ohjainten lisäksi peliä voi pelata halutessaan GameCube-ohjaimilla. GameCube-ohjainadapterin omistajat voivat turvautua vanhoihin ohjaimiin, mutta pelin yhteydessä Switchille julkaistaan myös täysin konsolille varta vasten suunnitellut uudet GameCube-ohjaimet.

Super Smash Bros. Ultimaten koko 25-minuuttisen syväluotaavan esittelyn voi katsoa ohesta. Kiireisimmille ohessa myös videosta irralleen napatut hahmoesittelyt ja Ridleyn paljastusosuus.

Lähde: Smashbros.com

Lisää luettavaa