Switchin verkkopalvelu sai uuden, helpomman erikoisversion The Legend of Zeldasta / Uutiset / pelaaja.fi

Switchin verkkopalvelu sai uuden, helpomman erikoisversion The Legend of Zeldasta

11.10.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9

Nintendo-klassikko The Legend of Zeldasta on julkaistu uusi versio Switchille.

Maksullisen Nintendo Switch Online -verkkopalvelun jäsenet voivat ladata itselleen uuden Special-leimalla varustetun version 31-vuotiaasta klassikkopelistä. Uudistettu versio sisältää useita pelaajan elämää helpottavia uudistuksia. Pelaajat saavat käyttöönsä joukon varusteita sekä 255 rupiaa, yhdeksän avainta ja kahdeksan pommia, minkä pitäisi tehdä The Legend of Zeldan läpäisemisestä rutkasti helpomman urakan.

The Legend of Zeldan Special-version julkaisu on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Nintendo julkaisee virallisesti ROM hack -tyylisen version pelistään. Yhtiö ei toistaiseksi ole vahvistanut muita Special-versioita, mutta mahdollisuus avaa lukemattomia vaihtoehtoja klassikkopelien uudistuksille.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

En edelleenkään tuu maksaan penniäkään tästä kusisesta palvelusta joidenki tämmöisten takia. Koko maksullinen moninpelihomma konsoleilla on muutenki täyttä paskaa, mutta pleikalla sentään oikeasti usein tarjolla relevantteja pelejä plussassa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ja sanovat ettei Switchillä ole pelejä!

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Perhepaketin kautta online maksoi kokonaiset 4,30€ vuodessa. Näitä pystyy siis perustamaan ihan keiden tahansa kanssa, itsekin eräältä kotimaiselta pelifoorumilta tämän bongasin. Suosittelen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oliko tämä muka vaikea peli alunperinkään? NES standardeilla sanoisin, että jopa helppo.

Oikeasti maksaisiko kukaan näistä konsoleiden tilauspalveluista mitään, jos se online pelaaminen ei olisi lukittu sen taakse?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Oikeasti maksaisiko kukaan näistä konsoleiden tilauspalveluista mitään, jos se online pelaaminen ei olisi lukittu sen taakse?

Itsehän tilasin alussa nimenomaan alennusten takia Xbox Liveä. Laskin monta kertaa, että säästin Gold-alennuksista reilusti enemmän vuodessa mitä tilaus maksoi. En pelannut (silloinkaan) juuri ollenkaan moninpelejä.

Moninpelit tuli mukaan oikeastaan vasta kun hoksasin, että voisihan sitä kokeilla. Tosin kunnolla homma käynnistyi vasta kun tututkin osti samat pelit ja pelailtiin yhdessä. Sama on jatkunut, eli randomien kanssa käytännössä en koskaan ja kun jokin kiinnostava coop tai jopa perinteinen multiplayer tulee, niin ostetaan ja pelaillaan.

Kuukausipelienkään takia en näistä ikinä maksanut mutta PS4:lla aloin vasta Plussasta maksamaankin (PS3:sta eivät pelikaverit omistaneet, joten jäi yksinpelilaitteeksi). On sieltäkin useampi teos tullut pelattua, eli koen saaneeni rahalle vastinetta myös sen muodossa.

Olen itse niin tottunut näihin ettei tule juuri ajateltua kun näistä maksaa. Muutenkin tuntuu että alennuksista on tullut ostettua lähinnä indietä ja "download onlya" ja ainakin Sonylla (taitaa olla) alennukset myös ilmaisjäsenille. Nykyisin kuitenkin sen verran pelattavaa jo fyysisistä julkaisuista, että jäänyt paljon vähemmälle indien ja pienempien teosten kulutus. Esimerkiksi Senuaa en ole edes ehtinyt harkita ja se on vain latausmuodossa saatavilla.

Itse siis en tiedä saanko näistä enää mitään erityistä vastinetta mutta nämä on taitavasti onnistuttu arkipäivästämään pelaajille, joten eipä tuota ole jaksanut edes miettiä. Ei ainakaan ennen kuin jäsenyys loppuu, kuten nyt on Onella tauolla. Ei ole pitkään aikaan tullut mitään järkevää eikä laitteella tule kummemmin edes pelailtua, niin ei ole nähnyt tarpeellisena juuri nyt jatkaa Goldia. Sitten ehkä kun tulee uusi Gears.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Uutinen ilmaisi asian vähän epäselvästi, mutta siis versio avaa pelaajalle kaikki alkuperäiset varusteet heti pelin alussa ja lisää soppaan myös uuden miekan, kilven, taikasormuksen ja rannerenkaan. Ainakaan minun tietääkseni lähdeuutisessa mainittuja varusteita ei ole alkuperäisessä pelissä. Tämän muun päälle sitten jaetaan nippu kulutustavaraa, kuten rahaa, avaimia ja pommeja.

Uutisen antama kuva spesiaaliedition sisällöstä oli sen verran laimea, että olin jo vähällä kommentoida taas jotain "voi nintendo"-tyylistä. EDIT: Kyllä kyseessä oli sittenkin aika laimea "spesiaali"

Ei kyllä tosin minua kiinnosta pätkääkään. Tämän aikakauden pelit rakennettiin sen jonkinlaisen haasteen ympärille, joten eipä niistä liikaa helpottamalla jää juuri mitään mainittavaa jäljelle.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Haerski

Ainakaan minun tietääkseni lähdeuutisessa mainittuja varusteita ei ole alkuperäisessä pelissä.

Ai siis valkoinen miekka, taikakilpi, sininen sormus ja tehorannerengas? Ne ovat kyllä olleet aina osa alkuperäistä peliä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Riepu

[quote="Haerski"]Ainakaan minun tietääkseni lähdeuutisessa mainittuja varusteita ei ole alkuperäisessä pelissä.[/quote]Ai siis valkoinen miekka, taikakilpi, sininen sormus ja tehorannerengas? Ne ovat kyllä olleet aina osa alkuperäistä peliä.

No hupsista, aivot tulkitsi jostain, että kyse oli Link to The Pastista. Ensimmäisestä pelistä nuo tosiaan löytyy.

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi
Lainaus Haerski

Ei kyllä tosin minua kiinnosta pätkääkään. Tämän aikakauden pelit rakennettiin sen jonkinlaisen haasteen ympärille, joten eipä niistä liikaa helpottamalla jää juuri mitään mainittavaa jäljelle.

Kai tuo on kiva uudistus niille nuoremmille tai miksei vanhemmillekin pelaajille, jotka kokivat alkuperäisen version liian haastavaksi. Ihan kivahan se on, että mahdollistetaan mukava pelikokemus kaikentasoisille pelaajille ja annetaan veteraaneille ja muille halukkaille kuitenkin mahdollisuus pelata peli normaalilla vaikeusasteella.