Bandai Namco on tuomassa jälleen yhden suosittuun anime- ja kevytromaanisarjaan perustuvan Sword Art Online -pelin länsimaihin. Ensi vuoden puolella kaupoissa on seuraavaksi mahdollista bongata Sword Art Online: Hollow Realization, jota päästään vielä pelaamaan niin PlayStation 4:llä kuin Vitallakin.

Aiempien Sword Art Online -pelien tapaan myöskään Hollow Realization ei ole nimestään huolimatta minkäänlainen massiivimoninpeli, vaan massiivimoninpelaamisesta kertova ensisijaisesti yksinpelaamista varten suunniteltu roolipeliseikkailu. Peli on eräänlaista tarinallista jatkoa aiemmin tänä vuonna julkaistulle Sword Art Online: Lost Songille ja se nojaakin edeltäjänsä tapaan myös hyvin toimintavetoiseen pelattavuuteen.

Lost Songista kuitenkin poiketen Hollow Realizationin on kehittänyt japanilaisstudio Artdinkin sijaan jälleen toinen japanilaisyhtiö Aquria. Tämä ei ole Aqurian ensimmäinen kerta Sword Art Onlinen parissa, sillä studio on aiemmin työstänyt myös esimerkiksi Euroopassa viime vuonna Vitalla tavatun astetta hidastempoisempaan toimintaan nojanneen Sword Art Online: Hollow Fragmentin, joka myöhemmin kääntyi ehostettuna myös PlayStation 4:lle.

Lisää luettavaa