Sword Art Online tuo PlayStation-roolipelaajille tekemistä kesällä ja syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Sword Art Online tuo PlayStation-roolipelaajille tekemistä kesällä ja syksyllä

27.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Suosittuun japanilaiseen kevytromaanisarjaan ja animeen pohjautuva roolipeli Sword Art Online: Lost Song on saapumassa länteen. Tulevan syksyn aikana peli saadaan Euroopassa aina fyysistä versiota myöten hankittavaksi sekä PlayStation 4:lle että myös PlayStation Vitalle.

Alunperin Japaniin PlayStation 3- ja Vita-version voimin saapuneen Lost Songin tuo länteen pelin alkuperäinen julkaisija Bandai Namco. Pelistä luvataan yli 50 tunnin yksinpeliseikkailua, joka on varustettu niin uudella tarinalla, tutuilla sekä uusilla hahmoilla kuin myös tuoreilla ympäristöillä. Merkittävä uusi jippo pelissä on myös mahdollisuus harrastaa ilmataisteluita.

Ennen Lost Songia Bandai Namco on tuomassa lännessä Playstation 4:lle vielä kesän aikana myös Sword Art Online Re: Hollow Fragmentin. Kyseessä on kevyesti paranneltu versio Vitalle hiljattain saapuneesta Hollow Fragment -roolipelistä, jonka tallennukset voikin halutessaan siirtää PlayStation 4 -versioon. Myös Vita-versioon ostettu lisäsisältö avautuu ajan myötä pelaajien käyttöön PlayStation 4:lläkin.

PlayStation 4:lle Hollow Fragment saadaan vain ladattavassa muodossa.

Ohessa japaninkielinen traileri sekä Hollow Fragmentin että Lost Songin PlayStation 4 -versioista.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja