Syksyn huippuodotetusta roolipelistä vihdoin uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Syksyn huippuodotetusta roolipelistä vihdoin uutta pelikuvaa

10.07.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
11

Biowaren työstämä ja EA:n julkaisema Dragon Age: Inquisition on eräs syksyn suurimpia roolipelitapauksia etenkin nyt, kun The Witcher 3: Wild Hunt -pelin jukaisu siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

Dragon Age: Inquisition oli hyvin esillä E3-messuilla Los Angelesissa. Nyt pelistä on julkaistu uusi video, jota esiteltiin E3-messuilla messuvieraille. Videolla on äänessä pelin taiteellinen ohjaaja Mike Laidlaw, joka esittelee pelin grafiikkaa ja pelimekaniikkaa.

Katso video alta.

Dragon Age: Inquisition ilmestyy PS4:lle, PS3:lle, Xbox 360:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle lokakuun alussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

Odotan lokakuuta kuin kuuta nousevaa, vai miten sitä sanotaan. Mielestäni tuo näytti todella hyvältä. Kuulun niihin, jotka jaksoi innoissaan jauhaa kakkososankin kolmeen kertaan läpi, joten tuskin tulen tähän peliin pettymään.

Käyttäjän jani kuva
jani

Peli on jo varauksessa. Vaikuttaa todella lupaavalta.

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

The Witcher 3: Wild Hunt ennakkotilattu jo hyvän aikaa sitten, mutta sitä odotellessa kelpaisi kyllä laadukas länsimainen rope välipalaksi. Saa nähdä onko Dragon Age: Inquisitionista siihen, kaksi edellistä osaa eivät olleet mitään merkkiteoksia. Varsinkin kakkonen oli monella tapaa pettymys, vaikka läpi tulikin pelattua.

Selostajan puheet olivat melkoista tuubaa, mutta niin kai ne aina ovat. Peukut pystyyn, että tämä olisi sarjan paras peli.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake
Lainaus käyttäjältä Laura sfa

Kuulun niihin, jotka jaksoi innoissaan jauhaa kakkososankin kolmeen kertaan läpi, joten tuskin tulen tähän peliin pettymään.

Et ole ainoa. Kakkonen oli tietyistä typeristä suunnitteluratkaisuista huolimatta mielestäni kohtalaisen laadukas peli, ja pelin juoni sekä hahmot kuuluvat Biowaren parhaimmistoon.

Näytetyn materiaalin perusteella peli saattaa olla sarjansa paras, ja se onkin odotuslistani kärjessä Wild Huntin rinnalla.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Odotan tätä kyllä kohtalaisella innolla, vaikuttaa lupavalta, että tämä on tehty enemmän ykkösen kuin kakkosen suuntaan, vaikka ei sekään huono ollut, jos ei varsinaisesti Biowaren huippuakaan. PC:lle on Collector's Edition jo varauksessa, mutta pitää vielä sitten aikanaan katsoa arvosteluja ja tutkia ennen kuin maksan.

Ja mitä Witcheriin tulee, niin onko 24.2.2015 kovin "hamaa tulevaisuutta"? :P Jos en väärin muista, niin sillä ei ole vielä ollutkaan noin tarkkaa julkaisuaikaa.

Käyttäjän Warjo kuva
Warjo

Steamin kesäalesta tuli Dragon Age Origins ultimaattinen versio ostettuu, hyvä täs nykii läpi uusiksi lisäreineen ennen tätä.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Hyvältä näyttää. Toivottavasti tarinapuoli ja hahmot ovat yhtä hyvin kirjoitettuja kuin aiemminkin, ettei sitä vain eksy maailmaa tutkimaan vaan tahtoo sitä pääjuontakin pelata.

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Näyttää erinomaiselta, erityisesti pelin vapaus vakuuttaa DA2:een verrattuna. Toivottavasti myös hahmot ja tarina ovat kunnossa, sillä ne ovat Biowaren pelien tärkein osa-alue.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Itse pidin kakkosesta hiukan enemmän kuin ykkösestä jo puhuvan päähahmon takia, joten tätä odotellaan suurella mielenkiinnolla. Pitäisi hankkia aiemmat Aget pc:lle kun sille tuo uusin on varattuna.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ale laarista sitten joskus, ei nimittäin hirveästi ole odotuksia peliä kohtaan DA2:n jälkeen.

Nostoja