Syksyn kivuliain peli tehdä? Motion capture -mallinnus voi käydä työstä / Uutiset / pelaaja.fi

Syksyn kivuliain peli tehdä? Motion capture -mallinnus voi käydä työstä

3.09.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
8

Vapaapainipeli WWE 2K15 ilmestyy Euroopassa lokakuun lopulla. Peliä työstää Yuke's sekä Visual Concepts, ja julkaisijana toimii 2K Sports.

Vaikka vapaapainipelit eivät olisikaan lähellä sydäntäsi, kannattaa alta löytyvä video katsoa silti. Mielenkiintoisella pätkällä esitellään esimerkiksi sitä, miten wrestling-pelien motion capture -mallintaminen tehdään. Kivuliaalta näyttää, sillä painijoiden mallinnus hoidetaan samalla tavoin kuin muissakin urheilupeleissä tätä nykyä eli kokovartalokalsarit päälle ja kehiin -tyylillä.

Videolla pääsevät ääneen myös lajin todelliset legendat aina Hulk Hogania myöten.

Katso video alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Itsellä on jo PS4-versio ennakkotilauksessa. Gameplay näyttää harmillisesti melkein ihan samalta kuin ennen mutta graafisesti peli on todella hieno. WWE-pelit ovat näyttäneet huonolta jo vuosia joten onneksi viimein tapahtuu muutos:

https://www.youtube.com/watch?v=VoMBC5XLbk8

Käyttäjän Core kuva
Core

GameCubella oli mielestäni sen sukupolven ehdottomasti parhaat wrestling pelit ja niitä tulikin hakattua kavereiden kanssa ihan naurettavan monia satoja tunteja (vai tuhansia? :D). Vähän kyllä houkuttais, mutta en tiedä että onko se enää ihan niin kova juttu kun silloin 12 vuotta sitten :D

Ei se varmaan huono hankinta kuitenkaan olisi, mutta tässä kohtaan täytyy vähän pohtia että mihin peleihin sitä rahojansa laittaa, joten jos ei ole ihan varma niin ei tule oikeen hommattua.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Miettikää. Näille maksetaan palkkaa tästä :D. On kyllä touhua joo ja aina perus lätinät eli "tähteet" kehuvat peliä et jou näyttää aidoilta yms yms yms. Uncharted 2 vuonna 2009? näyttää paremmalta...

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ai hitto tulis jo. Itellä ennakko tilauksessa jenkeistä hulkamania edition mis tulee hulkin kuva nimmarilla ja pala wrestlemanian jälkeisen Raw jakson paini matosta missä hulkkikin pyörähti.:P

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hyvältähän tuo näyttää. Alkaa tuleen enemmän oikean elämän tunnetta pelaamiseen konsolien kehittymisen myötä. Hienoa heille, jotka näitä pelaavat.
Hulk Hogan oli "lyömätön" 30 vuotta sitten, kun pikku-poikana tuli katottua wrestlinkiä. Ottelut oli helkatin siistiä katsottavaa, kun viisi vuotiaana luulin, että taistelut on aitoja.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Speedy

Ai hitto tulis jo. Itellä ennakko tilauksessa jenkeistä hulkamania edition mis tulee hulkin kuva nimmarilla ja pala wrestlemanian jälkeisen Raw jakson paini matosta missä hulkkikin pyörähti.

Onpas erikoisin editioni, jonka olen kuullut.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

[quote='käyttäjältä Speedy']Ai hitto tulis jo. Itellä ennakko tilauksessa jenkeistä hulkamania edition mis tulee hulkin kuva nimmarilla ja pala wrestlemanian jälkeisen Raw jakson paini matosta missä hulkkikin pyörähti.[/quote]

Onpas erikoisin editioni, jonka olen kuullut.

Juu on toi kyl mut paini fanille kyllä kova paketti.:) Toikin tulee vaan tosiaan jenkeissä myyntiin. Ebayn kautta tilasin sit. Tuli tossa mukana sit joku hogan figuuri ja 2 eri ladattavaa hogania ja 2 eri ladattavaa stingiä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Teppo-Man

Miettikää. Näille maksetaan palkkaa tästä . On kyllä touhua joo ja aina perus lätinät eli "tähteet" kehuvat peliä et jou näyttää aidoilta yms yms yms. Uncharted 2 vuonna 2009? näyttää paremmalta...

Niimpä! :D