Tavanomaista sympaattisempi selviytymispeli The Flame in the Flood on viittä vaille valmis / Uutiset / pelaaja.fi

Tavanomaista sympaattisempi selviytymispeli The Flame in the Flood on viittä vaille valmis

11.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Entisistä BioShock-, Rock Band- ja Halo-kehittäjistä muun muassa koostuvan The Molasses Flood -studion debyyttipeli The Flame in the Flood on saanut virallisen julkaisupäivän. Aikaisemmin jo early access -muodossa saatavilla ollut peli valmistuu 24. helmikuuta, jolloin se saapuu pc:n lisäksi myös Xbox Onelle.

Kickstarterista saadun noin 250 000 dollarin rahoituksella kehitetty The Flame in the Flood on lajityypiltään luokiteltavissa jälleen eräänlaiseksi selviytymisseikkailuksi, joskaan ei kuitenkaan DayZ:n tapaisten pelien mielessä. Peli on vaihteeksi taas yksinpelikokemukseksi suunniteltu kokemus, jossa nuori nainen ja tämän koira matkaavat läpi yhteiskunnaltaan hajonneen Amerikan taistellen niin nälkää, kosteutta kuin tietysti monenlaisia eliöitäkin vastaan. Matkaa pelimaailmassa ei taiteta pelkästään vain myöskään jalan, vaan aktiiviseen käyttöönsä pelaajat saavat myös päähenkilön uskollisen lautan. 

Kirjoitushetkellä peli on Steamin Early Access -osastolla 20 euron hintainen. Hinta pysynee samoilla vielä tienoilla julkaisussaankin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.