Sympaattinen Tearaway saa oman PlayStation 4 -seikkailunsa / Uutiset / pelaaja.fi

Sympaattinen Tearaway saa oman PlayStation 4 -seikkailunsa

12.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Media Molecule on tuomassa Vitalla kovasti kiitosta keränneen Tearaway seikkailunsa PlayStation 4:lle. Sonyn uusimmalle kotikonsolille saapuva versio ei pyri olemaan kuitenkaan silkka käännös, vaan eräänlainen mukaelma alkuperäisestä seikkailusta.

Tearway Unfoldediksi kutsuttu PlayStation 4 -versio pudottaa erityisesti monet Vitalla nähdyt erikoisuutensa, sillä Media Molecule ei halunnut yrittää kääntää vahvasti Vitan ominaisuuksiin nojaavia mekaniikkoja väkisin PlayStation 4:lle. PS4:llä pelissä käytetäänkin hyödyksi DualShock 4:n ominaisuuksia: kosketuslevyllä pelimaailmaan luodaan tuulta ja liikkeentunnistuksen avulla pelimaailman synkkiä kohtia voidaan valaista osoittamalla niitä ohjaimen valopalkilla.

Uusian jippojen myötä Media Molecule kuvaileekin Tearaway Unfoldedia tutuksi tarinaksi, joka on varustettu kuitenkin uusilla pelitavoilla ja alueilla. Luonnollisesti PS4:n myötä Tearawayn paperimaailman pitäisi näyttää toki myös komeammalta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

"PS4:llä pelissä käytetäänkin hyödyksi DualShock 4:n ominaisuuksia: kosketuslevyllä pelimaailmaan luodaan tuulta ja valopalkin sekä liikkeentunnistuksen avulla pelimaailman synkkiä kohtia voidaan valaista"

Eli tuo toiminto ainakin vaatii sen kameran toimiakseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Turhan oloisilta gimmickeiltä vaikuttaisivat nuo ominaisuudet. Peli voi muuten olla ihan jees ja graafinen tyylikin kiva mutta vähän pakotetuilta nuo kikkailut vaikuttivat. Vitalla toimineet luultavasti paremmin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Eli tuo toiminto ainakin vaatii sen kameran toimiakseen.

Vähän ehkä hämäävästi muotoilin tuon. Tuskin vaatii kameraa, koska ei se kamera noin edes toimisi. Valopalkki on Tearawayn tapauksessa enemmän mukana efektinä kuin toiminnallisena osana.

-Panu

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä zappah

Turhan oloisilta gimmickeiltä vaikuttaisivat nuo ominaisuudet. Peli voi muuten olla ihan jees ja graafinen tyylikin kiva mutta vähän pakotetuilta nuo kikkailut vaikuttivat. Vitalla toimineet luultavasti paremmin.

Tearaway oli kyllä hyvä peli, jonka kanssa oli oikeasti hauskaa, ja Vitalla se tosiaan hyödynti konsolin ominaisuuksia todella hyvin. PS4-versiokin on varmasti ihan hyvä peli noin muuten, mutta jotain tosiaan varmasti jää puuttumaan, sillä DualShock 4 ei taivu ihan samaan kuin Vita. Tosin kosketuslevyä voinee hyödyntää mm. askartelussa, että ei se varmaan ihan riisuttu tekele ole.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Sonyn esityksen ehdottomia helmiä.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Vita-versio oli oikein kiva, joten pistetään ehdottomasti mietintämyssyyn.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Vaikka Tearaway onkin yksi Vitan parhaist peleistä niin olen silti hieman pettynyt ettei Media Molecule tuo PS4:lle uutta IP:tä, ainakaan vielä. Mutta jos hinta on sopiva niin voisihan tämänkin hankkia.

Nostoja