Sonyn symppisloikinta Tearaway kaipaa lisää kehitysaikaa / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn symppisloikinta Tearaway kaipaa lisää kehitysaikaa

29.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Media Molecule ja Sony ovat lykänneet PlayStation Vitalle matkaavan Tearawayn julkaisua. Sekä studion omassa blogissa että PlayStation Blog -sivustolla kehittäjät ovat julkaisseet tiedotteen, jonka mukaan peli saataisiin kauppoihin lokakuun sijaan vasta marraskuun 22. päivä.

Syy lykkäykselle edustaa sitä perinteisintä mallia: kehittäjät tarvitsevat hieman odotettua enemmän aikaa pelinsä viimeistelyyn. Näin Media Molecule voi vahvistaa, että Tearaway on varmasti hyvässä kuosissa julkaisunsa alla.

Tearaway julkistettiin alkujaan hieman vajaa vuosi sitten Saksan Gamescom-messuilla. Kyseessä on monin tavoin PlayStation Vitan erilaisia ominaisuuksia hyödyntävä tasoloikintaseikkailu, jonka maailma on rakentunut paikon jopa varsin reaktioherkästä paperista. Vitan mikrofoniin puhaltaessa tai vaikkapa takapaneelia kosketellessa maailmaan voikin vaikuttaa erilaisin tavoin, mistä onkin apua muun muassa pulmia ratkoessa.

Lähde: PlayStation Blog, Media Molecule

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Varmasti yksi Vitan lupaavimmist nimikkeistä, mutta aina unohdan pelin olemassaolon seuraavaan traikkuun tai uutiseen asti. Tiedä sitten onko tuo huono merkki...

Käyttäjän Baron kuva
Baron

Syyskuussa Killzone: Mercenaries ja marraskuussa sitten Tearway. Ei Vitalla oikein enempää ehtisi pelailemaankaan.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Baron

Syyskuussa Killzone: Mercenaries ja marraskuussa sitten Tearway. Ei Vitalla oikein enempää ehtisi pelailemaankaan.

aika vähän taidat pelata jos tosiaan 1 fps peli riittää 2-3 kuukautta :)

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä frozen

Lainaus käyttäjältä BaronSyyskuussa Killzone: Mercenaries ja marraskuussa sitten Tearway. Ei Vitalla oikein enempää ehtisi pelailemaankaan.
aika vähän taidat pelata jos tosiaan 1 fps peli riittää 2-3 kuukautta

Satunnaiseen käsikonsolipelaamiseen se riittää loistavasti. Plus käsikonsoleila tulee räiskintöjä pelattua paljon harvemmin kuin muita genrejä.

Nostoja