Sonyn symppisloikinta Tearaway kaipaa lisää kehitysaikaa

Tearawayn matka Vitalle kestääkin aika tarkalleen kuukauden odotettua pidempään. Pelin julkaisu on siirtynyt lokakuulta syyskuulle.

29.7.2013 15:43

Media Molecule ja Sony ovat lykänneet PlayStation Vitalle matkaavan Tearawayn julkaisua. Sekä studion omassa blogissa että PlayStation Blog -sivustolla kehittäjät ovat julkaisseet tiedotteen, jonka mukaan peli saataisiin kauppoihin lokakuun sijaan vasta marraskuun 22. päivä.

Syy lykkäykselle edustaa sitä perinteisintä mallia: kehittäjät tarvitsevat hieman odotettua enemmän aikaa pelinsä viimeistelyyn. Näin Media Molecule voi vahvistaa, että Tearaway on varmasti hyvässä kuosissa julkaisunsa alla.

Tearaway julkistettiin alkujaan hieman vajaa vuosi sitten Saksan Gamescom-messuilla. Kyseessä on monin tavoin PlayStation Vitan erilaisia ominaisuuksia hyödyntävä tasoloikintaseikkailu, jonka maailma on rakentunut paikon jopa varsin reaktioherkästä paperista. Vitan mikrofoniin puhaltaessa tai vaikkapa takapaneelia kosketellessa maailmaan voikin vaikuttaa erilaisin tavoin, mistä onkin apua muun muassa pulmia ratkoessa.

Lähde: PlayStation Blog, Media Molecule

Lisää luettavaa