Synkän fantasian Hellraid unohtaa vanhat konsolit – PS4 ja Xbox One kutsuvat / Uutiset / pelaaja.fi

Synkän fantasian Hellraid unohtaa vanhat konsolit – PS4 ja Xbox One kutsuvat

1.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Täsmälleen vuosi sitten julkistettu puolalaispeli Hellraid on mennyt sisuksiltaan uusiksi. Peliä työstänyt Techland on ilmoittanut, että se on parhaillaan siirtämässä luomustaan toimimaan uusimmalla Chrome Engine 6 -pelimoottorillaan, mikä samalla tarkoittaa, että Xbox 360:n ja PlayStation 3:n sijaan peli nähdäänkin nyt pc:n lisäksi PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Miekalla, magialla ja linnaholveilla varustetun ensimmäisen persoonan fantasiaseikkailun on samalla vahvistettu muodostuvan kolmen pelitilan peliksi. Mukana nähdään niin tarinatila, pisteiden jahtiin pohjautuva arcade-henkinen Mission Mode sekä selviytymistaisteluja tarjoava Arena Mode. Kutakin pelitilaa voi pelata sekä yksin että maksimissaan yhdessä kolmen muun kaverin kanssa.

Itse toimintaa Hellraidissa kyllästetään edelleen sekä monin erilaisin asein että myös hahmonkehityksellä. Pelin maailman pitäisi myös olla varsin elävä interaktiivisine osineen ja onpa vihollisten tekoälynkin määrä sopeutua pelaajan pelitapoihin.

Pelimoottorivaihdoksen myötä Hellraid on odotettavissa kauppoihin nyt vuodeksi 2015. Steam Early Accessiin sitä tavoitellaan tosin jo syksyksi.

Lähde: Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

Vaikuttaa iha hyvältä.

Käyttäjän Core kuva
Core

Saattais olla ihan jees jos co-op toimii hyvin ja combat myös. Sellaista Skyrimin purkkacombattia ei jaksais kyllä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Core

Saattais olla ihan jees jos co-op toimii hyvin ja combat myös. Sellaista Skyrimin purkkacombattia ei jaksais kyllä.

Eikös tämä ollut Dead Isladin tekijöiltä, eli lähitaistelun pitäisi olla todella hyvin toteutettua. Eniten huolettaa tuo Co-op jos se pilaa samalla tavalla yksinpeli kokemuksen kuin Dead Islandeissa, joissa kuolemasta ei rankaistu tarpeeksi. Hyvältä muuten näyttää ja hyvä että vanhat konsolit on tajuttu jättää taakse.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Näyttää erittäin hyvältä! Mukavan synkkää ja taisteluissa vaikuttaisi olevan kunnon meininki.

Käyttäjän Retrolordi Wick kuva
Retrolordi Wick

Tuli muuten vanha kunnon Hexen mieleen tämän trailerista, mikä ei ole ollenkaan paha asia.

Nostoja