Synkeä taktiikkaroolipeli Blackguards iskeytyy pc:ltä konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Synkeä taktiikkaroolipeli Blackguards iskeytyy pc:ltä konsoleille

9.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Saksalaista käsialaa oleva taktiikkaroolipelisarja Blackguards on saapumassa konsoleille. Alunperin pc:llä vuonna 2014 tavattu sarjan ensimmäinen osa nähdään tulevan kesän aikana sekä PlayStation 4:llä että Xbox Onella, kiitos Tropico-sarjan julkaisijana ansioituneen Kalypso Median.

Konsoleilla peli on ristitty Blackguards: Definitive Editioniksi. Lisänimensä konsoliversio ansaitsee sisältämällä valmiiksi peliin uusia tehtäviä, aseita ja taisteluareenoita lisäävän Untold Legends -lisäsisältöpaketin, joka julkaistiin aikoinaan pc:lle erikseen maksullisenä lisärinä.

Pc:llä sarja on parhaillaan kahden osan mittainen. Blackguards 2 saapui myyntiin aiemmin viime vuonna ja sen kehitti ykkösosan tapaan Deponia-seikkailupelisarjasta paremmin tunnettu Daedalic Entertainment. Sekä ensimmäinen Blackguards että myös sen jatko-osa pohjautuvat saksalaiseen The Dark Eye -pöytäroolipeliuniversumiin, jonka juuret yltävät aina 1980-luvun puolelle.

Ohessa video alkuperäisen Blackguardsin pc-versiosta. Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä pelistä voi lukaista tästä ja jatko-osasta vuorostaan tästä.

Lähde: Kalypso Media

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.