Synkeän erikoinen satumaailma odottaa – Lost in Random haastaa tuurimme syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Synkeän erikoinen satumaailma odottaa – Lost in Random haastaa tuurimme syksyllä

23.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Lost in Random, EA Originals, Zoink Games, Electronic Arts, julkaisupäivä,

Goottisatujen tunnelmaa huokuva Lost in Random on saanut julkaisupäivän. Electronic Artsin julkaisuohjelma EA Originalsin kautta saataville tuotava peli ilmestyy 10. päivä syyskuuta, jollain sen saavat pelattavakseen PlayStation 5-, Xbox Series-, PlayStation 4-, Xbox One-, Switch- ja pc-omistajat.

Lost on Random on viimeisin peli ruotsalaiselta Zoink Gamesilta, joka on aiemmin kerännyt huomiota Stick it to The Man-, Zombie Vikings-, Flipping Death- ja Fe-seikkailuillaan. Myös uusimmassa pelissä suunnataan seikkailemaan erikoislaatuiseen fantasiamaailmaan, jonka tutkimisesta tehdään omalaatuinen kokemuksensa tällä kertaa Lost in Randomin taktiikkasävytteisellä toiminnalla.

Uskollisen ritsa-aseensa ohella päähenkilö Even pystyy hyödyntämään taisteluissa tämän mukana seikkailevaa Dicey-noppakaveria. Diceylla on kyky pysäyttää aikaa aina tarpeeksi energiaa kerätessään, jolloin Even saa käyttöönsä myös erilaisia voimakortteja monenlaisten erikoiskykyjen tekemiseen. Kortteja on vuorostaan mahdollista ostaa halruunsa pelin varrella kerättävien kolikoiden avulla.

Videomuotoisen näytteen Lost in Randomin toiminnasta voi katsastaa pelin uusimmalta trailerilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja