Synkimmän luolaston synkimmät salaisuudet odottavatkin roolipelaajia vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Synkimmän luolaston synkimmät salaisuudet odottavatkin roolipelaajia vasta ensi vuonna

15.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Early access -muodossa helmikuussa julkaistu rooliseikkailu Darkest Dungeon on valmistumassa 19. tammikuuta, pelin kehittäjä Red Hook Studios on lupaillut.

Päivämäärä on hieman myöhäisempi kuin mitä studio aikoinaan suunnitteli, sillä kehittäjien alkuperäinen aikomus oli saada peli ulos jo ennen vuoden vaihtumista. Syyksi viivästykselle on annettu monet pelinkehitykseen liittyvät "riippuvuudet ja muuttujat".

Täysin tyhjin käsin pelin jo hankkineet pelaajat eivät kuitenkaan joudu loppuvuotta viettämään. Red Hookilla on luvattu, että marraskuun lopulla peliin lisätään muun muassa tuoreita hirviöitä ja uusi pelattava The Abomination -sankari. Osa kyseisestä sisällöstä on luotu pelin Kickstarter-tukijoiden avustamana.

Jossain vaiheessa elämäänsä Darkest Dungeonin on määrä saapua myös vielä PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Lähde: Darkest Dungeon (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Artyx80 kuva
Artyx80

Tämä peli on kiehtonut suunnattomasti ihan kaikin puolin. Haaste, hahmot, maailma ihan kaikki kolahtaa tähän mieheen. PCllä ei ole tullut vain oikein enää pelattua joten en sille ole tätä kehdannut hommailla ja olenkin odottanut jotain informaatiota saapuisiko tämä konsoleille, mieluiten WiiUlle. Hyvä uutinen, että saapuu ja voisikin julkaisussa nappaista tämän sitten Vitalle.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Tää on kyllä yksi parhaimmista indie tekeleistä moneen vuoteen. Nerokas idea ja taidokkaasti toteutettu erittäin kauniilla taiteella.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on niitä pelejä, joista en pysty trailerin perusteella yhtään sanomaan, voisiko peli sittenkin ns. iskeä. Trailerin perusteella siis näyttää siltä, että ei ole välttämättä minulle, joten nimenomaan pitäisi testata ennen kuin voi varmasti sanoa.