Synkkä fantasiaroolipeli GreedFall päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Synkkä fantasiaroolipeli GreedFall päivättiin

4.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Focus Home Interactive on julkistanut tarkan julkaisupäivän Spidersin kehittämälle fantasiaroolipelille GreedFall, joka ilmestyy 10. syyskuuta.

Juoni sijoittuu syrjäiselle ja taianomaiselle saarelle, jossa rikkauksien perässä saapuneet uudisasukkaat ja alueen alkuperäiset asukkaat ovat ottaneet väkivaltaisesti yhteen.

Tekijät lupaavat GreedFallilta moninpuolista roolipelikokemusta, jossa pelaajat voivat kustomoida oman hahmon mieleisekseen ja vaikuttaa elävän saaren tapahtumiin niin taisteluiden, diplomatian, petosten kuin varkauksien myötä. 

GreedFall julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 10. syyskuuta.

Lähde: Focus Home Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Kun Spiders joskus vielä saisi pelattavuuden kuntoon peleissään, he tosissaan haastaisivat isot AAA talot. Tarina ja maailma ovat olleet loistavia useammassa heidän pelissään.

Käyttäjän Eerokki kuva
Eerokki

Kuulostaa ja näyttää pelaamisen arvoiselta. Joutuu kyllä odottaan arvostelun ensin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Edelleen vahvasti harkinnassa mutta joka välissä tämä silti unohtuu ja muistaa taas vasta uutisten kautta. Pitää ensin katsella minkälaisen vastaanoton saa. Vampyr esimerkiksi ei ollut mikään sulavin peli mutta niin erilainen, että helposti oli hankkimisen arvoinen. Veikkaan että tämä voisi olla jotain samansuuntaista.