Synkkä fantasiatoimintapeli Hellraid laitettiin jäihin – uudelleensuunnittelu edessä / Uutiset / pelaaja.fi

Synkkä fantasiatoimintapeli Hellraid laitettiin jäihin – uudelleensuunnittelu edessä

21.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Puolalaiskehittäjä Techland on pysäyttänyt toiminnallisen Hellraid-fantasiapelinsä kehittämisen. Studion mukaan pelin ottama muoto ei vastannut sitä, mitä kehittäjät odottivat projektilta, ja näin ollen koko peli on viety nyt suosiolla takaisin suunnittelupöydälle.

Hellraidin uudelleensuunnittelu tarkoittaa tietysti, että kaikki pelille annetut julkaisusuunnitelmat on heitetty ulos ikkunasta. Peliin kiinnitettyjä resurssejaan Techland on ryhtynyt siirtämään nyt myös Dying Light -sarjan laajentamiseen. 

Ensimmäistä kertaa Hellraidista kuultiin jo kaksi vuotta sitten, jolloin peli julkistettiin niin Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin. Viime vuonna Techland kuitenkin ilmoitti, että se oli hylännyt vanhat konsolit ja keskittynyt tuomaan peliä pc:n ohella PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Techlandille tyypillisesti Hellraidin oli määrä olla ensimmäisestä persoonasta kuvattu toimintapeli, mutta tällä kertaa fantasiateemalla varustettuna. Pelistä suunniteltiin niin yksin- kuin yhteistyönäkin pelattavissa ollutta kokemusta.

Lähde: Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Harmittaa hieman kun peli oli kuitenkin odotus listalla.
Muutama odotettamani peli julkaistaan tänä vuonna.

Käyttäjän Armo kuva
Armo

No voi nyt perkele! Tämähän on kuin joku Skyrim/Dead Island kombinaatio ja ensimmäistä kertaa kun tästä kuulen niin liittyy se uutiseen siitä että tätä ei enää kehitetä.