Activision ja Treyarch ovat lipsauttaneet julkisuuteen jo ensimmäisiä yksityiskohtia tänä vuonna saapuvasta Call of Duty: Black Ops III:sta.

Call of Dutyn virallisten kotisivujen lähdekoodista löydettyjen tietojen mukaan pelisarjan uusin osa ottaa suunnakseen jälleen tulevaisuuden, jota on kuvailtu nyt ”synkäksi ja kieroutuneeksi”. Black Opsin futuristisessa universumissa elämää hiertääkin tällä kertaa erityisesti ihmiskunnan ja teknologian välillä hämärtynyt raja, mikä on havaittavissa erityisesti kehittyneessä sotilasrobotiikassa.

Varmaa jo nyt myös on, että zombipelitila tekee paluun myös Black Ops III:ssa.

Viimeksi uusi Black Ops -sarjan osa nähtiin vuonna 2012 Call of Duty: Black Ops II:n muodossa. Peli sijoittui sekä lähitulevaisuuteen että myös 80-luvulle, kun alkuperäinen vuonna 2010 julkaistu Black Ops keskittyi tyystin 60-luvun toimintaan.

Myös viime vuonna julkaistu Advanced Warfare keskittyi sodankäynnillään tulevaisuuteen ja se esittelikin ideaan nojaten joukon uudistuksia erityisesti Call of Duty -pelien liikkuvuuteen. Eräs mielenkiintoisimpia Black Ops III:n piirteitä tuleekin lopulta olemaan se, miten Treyarch on aikeissa viedä sarjaa eteenpäin viime pelin tekemien lisäysten jälkeen.

Virallisesti Call of Duty: Black Ops III on määrä paljastaa 26. huhtikuuta.

Lähde: CharlieIntel.com, Call of Duty (kotisivu)

Lisää luettavaa