Synthesis on No Man's Skyn uusin sisältöpäivitys – ulkona tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Synthesis on No Man's Skyn uusin sisältöpäivitys – ulkona tänään

28.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
No Man's Sky, Synthesis, Hello Games, scifi, avaruus

Avaruus se jatkaa tosiaan vain laajenemista, sillä nyt torstaina 28. marraskuuta on seuraavan No Man's Sky -päivityksen paikka. Hello Games on ristinyt sen Synthesis Updateksi ja lupaa sillä peliin lähemmäs 300 viilausta sekä jonkin verran myös ihan sisällöllisiä muutoksia.

Päivitys tekee paljon työtä varsinkin pelaamisen sujuvoittamiseksi. Tarjolla on muun muassa ominaisuuksiltaan monipuolistettu mahdollisuus manipuloida ympäristöjä, kyky purkaa tarpeettomia avaruusaluksia osiin ja voipa alkuaineita jalostaa monipuolisempaan käyttöön jatkossa ilman tarvetta erilliselle planeetalle asetettavalle laitteelle. Säilöntätilaakin lisätään avaruusaluksissa sekä säilytyslaatikoissa, ja inventaarion hallitsemisesta pyritään tekemään helpompaa.

Varsinaista lisää sisältöä esitellään ennen kaikkea rakentelusta kiinnostuneille, sillä tarjolle saadaan tuoreita rakennusosia ja näpsämmäksi lupailtuja rakennustyökaluja. Tuoreilla teknologiapäivityksillä oman hahmonsa pääsee varustamaan vielä myös esimerkiksi kesken ilmalennon latautuvalla rakettirepulla ja hätätilawarppauksilla

Mittava lista muutoksista ja korjauksista on lueteltu Synthesis-päivitykselle omistetulla sivulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Ei hassumpaa. Ihan kelvollinen tekele nykyään, mutta silti olen tyytyväinen että ostin alesta kympillä

Nostoja