Syöpälapsen tarina ikuistettiin peliksi – tunteikas That Dragon, Cancer saapuu tammikuussa

Syöpään viisivuotiaana kuolleesta Joel Greenista kertova That Dragon, Cancer on saanut vihdoin julkaisupäivän.

24.12.2015 01:38

Vuosi 2016 näyttäisi alkavan kovin tunteellisissa merkeissä, sillä omaelämäkerrallinen seikkailupeli That Dragon, Cancer julkaistaan 12. tammikuuta.

Peli kertoo yksivuotiaana syöpädiagnoosin saaneen Joel Greenin lyhyestä elämästä ja tämän perheen samaan aikaan läpikäymistä koettelemuksista. Kerronnassaan ja pelattavuudessaan peli käyttää hyödykseen runsaasti runollista kuvitusta pyrkien erityisesti tutkiskelemaan sisällöllään sellaisia teemoja, kuten uskoa, toivoa ja rakkautta.

Julkaisunsa That Dragon, Cancer näkee samanaikaisesti niin Windows- ja Mac-koneilla sekä myös Ouyalla. Peli on kehitetty sekä Kickstarterissa saadun reilun 100 000 dollarin joukkorahoituksella että myös juurikin Ouyan antamalla tuella.

That Dragon, Cancerin tekemistä ovat vetäneet Joelin vanhemmat Amy ja Ryan yhdessä heidän oman Numinous Games -tiiminsä kanssa. Kokonaisuudessaan peliä kehittänyt tiimi on koostunut noin seitsemästä hengestä.

Myös dokumentti That Dragon, Cancerista on ollut työn alla. Thank You for Playingiksi kutsutun dokkarin on määrä debytoida virallisesti ensi vuonna. Trailerin siitä voi nähdä uutisen alaosasta uuden That Dragon, Cancer -videon kanssa.

Lisää That Dragon, Cancerin taustoista voi lukea pelin kotisivuilta.

Lähde: That Dragon, Cancer (kotisivu)

Lisää luettavaa