Syysalennukset saapuivat Steamiin seikkailullisissa merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

Syysalennukset saapuivat Steamiin seikkailullisissa merkeissä

25.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Steam on käynnistänyt tänään keskiviikkona oman syysalennuskampanjansa. Tutkimusretkialeksi nimetty kampanja kestää aina joulukuun alkuun asti päättyen ensi viikon tiistaina kello 20.00 Suomen aikaan.

Monista aiemmista alennuskampanjoistaan poiketen Steam ei tuo tällä kertaa enää päivittäin saataville jatkuvasti uusia ja taas uusia alennuksia, vaan sen sijaan palvelussa on kertaheitolla leikattu yli 8 000 pelin hintaa. Alennettujen pelien joukkoon lukeutuu niin Life is Strangen, Ori and the Blind Forestin, Papers Pleasen kuin Grand Theft Auto V:n kaltaisia pelejä ja osan hintaa on pudotettu peräti reilulla 80 prosentilla.

Kaikki alennuspelit löytää listattuna tästä. Myös etusivullaan Steam nostaa jalustalle joka päivä aina pienen joukon erilaisia pelejä, jotka ottavat osaa kampanjaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

On siellä taas kyllä varsin edullisia tarjouksia. Heti ekana lähti wolfenstain: the new order varsin mukavaan 7,50€ hintaan. Melkein hävettää ostaa hyviä pelejä näin halvalla.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Perhana, pitääkin vältellä Steamiä seuraavat viikot, muuten ei lompakko tykkää kaikista niistä pienistä "en tiennytkään, että haluan tuon pelin, mutta koska se on noin halpa, pakko ostaa" -ostoksista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi olen oppinut olla ostamasta Steamistä pelejä varastoon, koska halvalla saa. Ei ole viimeinen kerta, kun ovat alennuksesssa. Ostankin nykyään vain jos aion heti peliä pelata.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

PC on huollossa, joten lompakko kiittää, paitsi jos korjauskustannukset hipoo pilviä. Steam-kirjastossa on jo nyt ihan tarpeeksi "pelaan sitten joskus" -pelejä.