Syysalet alkoivat Steamissa ja kaikkialla muuallakin – myös Steam Awards -palkinnot ovat äänestettävissä / Uutiset / pelaaja.fi

Syysalet alkoivat Steamissa ja kaikkialla muuallakin – myös Steam Awards -palkinnot ovat äänestettävissä

24.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Steam, syysale, black friday, alennus, Steam Awards, Steam palkinnot, alennusmyynti

Yhdysvaltojen kiitospäivän alennusmyyntikausi on taas täällä ja se on näkynyt jo useilla latauskauppapaikoilla läpi eri alustojen. Nyt torstaina mukaan liittyi myös Steam, jonka syysalennukset lupaavat tarjouspelejä saataville joulukuun 1. päivään kello 20.00 asti.

Samalla perinteeksi muodostuneet Steam Awards -palkintoäänestykset ovat alkaneet. Tuttuun malliin Steam-käyttäjät pääsevät ensin syysalennuksien aikaan nimeämään joukon vuoden parhaimpia pelejä, joiden keskuudesta valitaan sitten voittaja myöhemmin joulukuussa odottavien talvialennusten aikaan.

Tämän vuoden Steam-palkintokategoriat ovat:

 • Vuoden peli
  Oliko peli ainutlaatuisen koukuttava? Imaisiko tarina mukaansa? Onko pelissä loistavasti suunnitellut hahmot vai repiikö moninpeli sinut illasta toiseen näytön ääreen? Olipa syy mikä tahansa, tämän vuoden paras peli on klassikko jo syntyessään.
 • Vuoden VR-peli
  Vuoden VR-peli ei yritä matkia todellisuutta vaan parantaa sitä! Se ottaa kaiken irti virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksista ja rikkoo sen rajoja.
 • Vanhassa vara parempi
  Tämä peli on ollut kuvioissa jo jonkin aikaa. Se ei ole enää uusi tulokas, mutta kehittäjät ruokkivat luomustaan rakkaudella ja tuovat siihen edelleenkin uutta sisältöä.
 • Kimppapeli
  On olemassa pelejä, joita on kivempi pelata kimpassa kuin yksin. Saatat tarvita kaverin turvaamaan selustasi tai toverin, jota sinä voit puukottaa selkään. Riemulla ei ole rajoja, kun kaverit kokoontuvat pelaamaan näitä pelejä.
 • Erinomainen visuaalinen tyyli
  Visuaalisessa tyylissä ei ole kyse fotorealismin saavuttamisesta grafiikoissa (vaikka se onkin jalo päämäärä sinänsä), vaan ainutlaatuisen ulkonäön ja ilmapiirin luomisesta peliin.
 • Innovatiivisin pelattavuus
  Tämän pelin suunnittelijat ovat kokeellisten pelikokemusten kärjessä ja rikkovat rajoja ennennäkemättömän jännittävillä ja tajunnanräjäyttävillä yllätyksillään. Peli ihastutti, innoitti ja viihdytti uutuudellaan.
 • Paras peli, jossa olet surkea
  Peli ei sovi arkajaloille, vaan vaatii sitkeyttä. Rankka mutta rakas peli.
 • Ääniraita
  Tämä peli ansaitsee tunnustuksen erinomaisesta musiikistaan. Sen alkuperäinen soundtrack on painonsa arvosta kultaa!
 • Erinomainen tarinapohjainen peli
  Joinain päivinä vain tuhti tarinapohjainen peli maistuu, ja tämä peli antaa makeaa mahan täydeltä. Yhtä mukaansatempaava kuin saippuasarja ja yhtä taidokkaasti punottu kuin maineikas TV-sarjan käsikirjoitus. Bravo pelintekijät – herätitte meissä tunteita!
 • Rento meininki
  Tämä peli on vastalääke kiireiselle päivälle. Se on rauhallinen, rentouttava ja vie huolet mennessään. Päivän zen-hetki.

Ehdokaspelejä pääsee ehdottelemaan tästä.

Mitä tulee muihin kiitospäivän aikaisiin alennusmyynteihin, on niitä tarjolla myös esimerkiksi:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja