Syyskuu on tietokoneroolipelien juhlaa – Wastelandia ja Shadowrunia kaikille! / Uutiset / pelaaja.fi

Syyskuu on tietokoneroolipelien juhlaa – Wastelandia ja Shadowrunia kaikille!

20.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Syyskuu siintää vajaan kahden viikon päässä, mutta syysmasennukseen ei silti välttämättä tarvitse varautua. Mikäli tietokoneroolipelit nimittäin innostavat, voi kuukaudesta muodostua varsin mainio, kiitos Wasteland 2:n ja Shadowrun: Dragonfall - Director's Cutin.

InXiline Entertainmentin johtaja Brian Fargo vahvisti tällä viikolla Twitter-tilillään, että Wasteland 2:n julkaisupäivä on nyt virallisesti kiinnitettyn syyskuun 19. päivään. Yli 25-vuotiaalle Wasteland-roolipelille jatkoa tarjoava seikkailu on toistaiseksi ollut koettavissa vasta vain beetamuodossaan, johon on voinut päästä käsiksi muun muassa Steamin kautta.

Shadowrun: Dragonfall - Directors Cut vuorostaan julkaistaan syyskuun 18. päivä. Kyseessä on itsenäinen versio Shadowrun Returnsin kovasti kehutusta Dragonfall-laajennuksesta, joka itsenäisyytensä myötä on myös kokenut muutamia kohennuksia. Mikäli alkuperäisen laajennuksen jo omistaa tai alkuperäistä Shadowrun Returnsia tuki aikoinaan Kickstarterissa, saa Director's Cutin itselleen ilmaiseksi.

Myös Dragonfall - Director's Cutia myydään esimerkiksi niin Steamissa kuin GOG.comissakin, kunhan se vain julkaistaan.

Kummatkin rooliteoksista julkaistaan niin Windowsille, OS X:lle kuin Linuxillekin.

Lähde: Brian Fargo (Twitter), Harebrained Schemes.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Kiitos Kickstarterin. Omasta pelaamisestani huomannut, että pelit ovat poikkeuksetta enää Kickstarter ja Early Access -pelejä.

Nostoja