Syyskuu tuo takaisin yli 30-vuotiaan The Bard's Tale -roolipelisarjan / Uutiset / pelaaja.fi

Syyskuu tuo takaisin yli 30-vuotiaan The Bard's Tale -roolipelisarjan

12.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jälleen yksi InXilen Entertainmentin joukkorahoitushanke on kantamassa hedelmää 18. syyskuuta. Kyseisenä päivänä on aika lähteä luolastoseikkailemaan The Bard's Tale IV: Barros Deepin merkeissä pc:llä, joskin myöhemmin tänä vuonna on lisäksi Xbox Onen ja PlayStation 4:n vuoro.

The Bard's Tale IV on ollut järjestyksessään kolmas InXilen joukkorahoitusprojekti Wasteland 2:n ja Torment: Tides of Numeneran jälkeen. Sille lähdettiin hakemaan kuluttajien tukea alunperin jo kesällä 2015, mikä lopulta johti reilun 1,5 miljoonan dollarin pottiin. Sittemmin InXile on joukkorahoittanut onnistuneesti myös Wasteland 3:n kehityksen.

The Bard's Tale IV on ensimmäinen numeroitu sarjan osa sitten vuonna 1988 ilmestyneen The Bard's Tale III: Thief of Faten.  Isometrisen kuvakulman sijaan The Bard's Tale IV:ää pelataan ensimmäisestä persoonasta, mikä erottaa sen varsin isosti InXilen muiden viimeisimpien pelien joukosta. Toiminta on yhä kyllä vuoropohjaista ja luomaan päästään oma hahmo, jolle on mahdollista värvätä joukko apureita ympärille.

Ohessa parin kuukauden takainen pelikuvatraileri.

Lähde: InXile, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Vuoropohjainen ja ensimmäinen persoona? Onko tällaista peliä ennen tehty?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Refloni

Vuoropohjainen ja ensimmäinen persoona? Onko tällaista peliä ennen tehty?

En nyt tiedä oliko tämä sarkasmia, mutta ideahan on yhtä vanha kuin aika itse.