Taas meitä pelaajia puukotettiin selkään! The Stanley Parable: Ultra Deluxe paljastaa juonensa ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Taas meitä pelaajia puukotettiin selkään! The Stanley Parable: Ultra Deluxe paljastaa juonensa ensi vuonna

2.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Stanley Parable: Ultra Deluxe, Stanley Parable, 2022,

Seikkailupeli The Stanley Parable on leikitellyt humoristisesti pelaajien odotuksilla jo vuosia, eikä loppua tunnu näkyvän. Pelistä jo kolmisen vuotta työn alla ollut laajennettu versio The Stanley Parable: Ultra Deluxe on yhä työn alla, ja siinä määrin jopa, että se on missannut jälleen yhden sille annetun julkaisuajankohdan. Kehittäjien Galactic Cafeen ja Crows Crows Crowsin mukaan peliä kun ei sovi odottaa enää ennen vuotta 2022.

Lykkäysilmoitus tehtiin tietenkin uudella hupaisalla trailerilla, jossa kirotaan valehtelevia pelinkehittäjiä ja mahdottomia julkaisupäivälupauksia. Onneksi kaikki on kuitenkin vielä hyvin, sillä Stanley Parable: Ultra Deluxen odottelun pitäisi nyt ihan oikeasti ehkä mahdollisesti kenties päättyä vielä alkuvuoden aikana. Asian puolesta puhuu se, että peli on sisällöltään kasassa ja jäljellä on enää lähinnä viilaustyöt.

Valmistuessaan The Stanley Parable: Ultra Deluxe on määrä julkaista pc:lle sekä toistaiseksi määrittämättömille konsoleille. Sisällöllisesti kaiken alkuperäisen Stanley Parable -osuuksien on määrä olla julkaisussa yhä tallella, mutta nyt mukaan on lisätty uusia valintoja ja salaisuuksia löydettäväksi. Teknisiä viilauksia on niitäkin tehty.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.