Taas on aika pikapelata hyvän asian vuoksi – Summer Games Done Quick starttaa tänään! / Uutiset / pelaaja.fi

Taas on aika pikapelata hyvän asian vuoksi – Summer Games Done Quick starttaa tänään!

26.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä hyväntekeväisyyspahtuma Games Done Quick tekee paluun taas tänään sunnuntaina. Tällä kertaa Summer Games Done Quick 2015 -nimeä kantava tempaus starttaa Yhdysvalloissa Suomen aikaan kello 20.00 keräten yhteen jälleen joukon pelien ennätysnopeaan läpäisyyn erikoistuneita pelaajia näyttämään taitojaan suorana internetissä.

Virallisesti aina elokuun 2. päivään asti kestävää tapahtumaa voi seurata niin sekä Games Done Quickin kotisivujen että myös sen oman Twitch-kanavan kautta. Tapahtuman aikana läpäistäväksi saadaan jälleen kymmeniä ja taas kymmeniä pelejä, joiden joukkoon mahtuu niin sekä ikivihreitä klassikoita että myös hieman modernimpiakin tuotoksia. Koska pikapelaaminen tuo myös usein hyvin omalaatuisen näkökulman moniin peleihin, voi tapahtuman kautta oppia paljon uutta, vaikka monet sen peleistä kokisikin tuntevansa jo ennalta.

Tapahtuman aikataulua voi selata tästä.

Summer Games Done Quickin yhteydessä katsojat voivat jälleen kerran lahjoittaa rahaa Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Kyseinen organisaatio on erikoistunut tarjoamaan lääketieteellistä apua kriisialueille.

Viimeksi Games Done Quick -tempaus järjestettiin tammikuussa Awesome Games Done Quick 2015:n muodossa. Kyseinen tapahtuma päätyi keräämään yli miljoona dollaria syöpäsäätiö Prevent Cancer Foundationille.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Huh, meinasin jo pelästyä, että menikö alku ohi. Onneksi alkaa vasta muutaman tunnin päästä. Näitä voi sitten taas pyörittää 24/7 taustalla.