Taas on aika ratsastaa musiikillasi: Audiosurf 2 valmistuu kesäksi

Audiosurf 2:n reilun vuoden mittainen early access -kausi saapuu päätökseen niinkin pian kuin toukokuun lopulla.

9.5.2015 02:17

Yli seitsemän vuotta alkuperäisen Audiosurfin julkaisun jälkeen jatko-osa Audiosurf 2 on viimein valmistumassa. Jo reilun vuoden ajan Steamin Early Access -osastolta saatavilla ollut peli tullaan julkaisemaan virallisesti 26. toukokuuta niin Windows-, Linux- kuin Mac-koneitakin varten.

Valmistuessaan Audiosurf 2 tulee saamaan joukon uusia pelitiloja, joita ei vielä sen beetaversiossa ollut virallisesti koettavissa. Samalla myös pelin käyttöliittymää ja yleisiä toiminnallisuukia virtaviivaistetaan, minkä ohella myös sen tarjoamia erilaisia asetusmahdollisuuksia parannellaan. Tarkan listan tulevista lisistä löytää pelin kotisivuilta.

Alkuperäisen Audiosurfin tapaan myös Audiosurf 2:ssa ydinideana on syöttää peliin pelaajan tietokoneeltaan löytyvää musiikkia ja surfata sitten kappaleiden läpi erilaisen tavoitteiden, kuten esteiden välttelyn, merkeissä. Alkuperäiseen peliin nähden jatko-osa pyrkii tietysti tarjoamaan aiempaa paremman näköistä toimintaa ja uusia pelitiloja, mutta erityisesti kehittäjä Dylan Fitterer on halunnut panostaa nyt myös varsinkin moditukeen. Peliä voi myös pelata suoratoistamalla kappaleita tällä kertaa Soundcloud-palvelusta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa