Taas on hyvä olla paha! Uusi Overlord on paljastunut / Uutiset / pelaaja.fi

Taas on hyvä olla paha! Uusi Overlord on paljastunut

23.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Urheiden ja komeiden sankareiden sijaan rujoja ja humoristisia pahiksia ohjastamaan päästänyt Overlord-sarja on saamassa jatkoa. Codemastersin toimesta julki on tuotu nyt Overlord: Fellowship of Evil, joka vie kevytstrategiaa ja toimintaseikkailua yhdistävän sarjan hieman uuteen suuntaan.

Huomattavin uusin Fellowship of Evilin ydinidea on sen moninpelikeskeisyys. Peli tukee sekä lokaalisti että netin kautta maksimissaan neljän pelaajan yhteisiä karkeloita, jotka ovat muistuttavat toiminnaltaan nyt myös hieman enemmän Diablo-tyyppisiä toimintaroolipelejä. Pelattavaksi peli tarjoaa tällä kertaa myös neljä erilaista hahmoa.

Fellowship of Evilin kehityksestä vastaa Codemasters itse, jota käsikirjoituksessa on avustanut tuoreesta Tomb Raiderista ja alkuperäisestä Overlordista tuttu Rhianna Pratchett. Peli on määrä tuoda niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin Windows-koneillekin ladattavassa muodossa myöhemmin tänä vuonna 20 euron hintalappusen kera.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Edellisessä pelissä oli hyviä ideoita, mut siihen se sit jäikin. Tulis nyt kunnon peli !!

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Nähtävästi jonkin sortin spinoffi kyseessä kun peli on muuttunut melko radikaalisti ja nimessäkään ei komeile kolmonen. Saas nähdä millaiseksi muodostuu.

Videokuva ei nyt paljoa kerro muutakuin että visuaalisesti ollaan vähän jäljessä esim Grim Dawnia.