Taas rikos kannattaa: suomalaistaustainen The Masterplan valmistuu kesäkuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Taas rikos kannattaa: suomalaistaustainen The Masterplan valmistuu kesäkuussa

15.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Suomalaisamerikkalainen pelistudio Shark Punch alkaa olla eräänlaisella loppusuoralla debyyttipelinsä The Masterplanin kehityksen suhteen. Kesäkuun 4. päivä taktisella ryöstelypelillä on edessään sen virallinen julkaisu, minkä myötä se tupsahtaa täydessä kuosissa myyntiin niin Steamiin, GOG.comiin, Humble Storeen kuin myös Shark Punchin omaan Playfield-palveluun. 

Toistaiseksi The Masterplan on ollut pelattavissa early access -version muodossa viime syyskuusta asti. Keskeneräiseen versioonsa nähden täysiverisen pelin on erilaisten parantelujen ohella määrä esitellä pelaajilleen erityisesti uutta tarinasisältöä, mikä tarkoittaa muun muassa niin uusien kenttien, uudelleenkirjoitetun juonen kuin myös välipätkien saapumista kokemukseen.

The Masterplanin lopullisen tarinan kanssa Shark Punch on saanut apuja brittikehittäjä Tom Jubertilta. Mies on työskennellyt aiemmin myös muun muassa The Swapperin, FTL:n ja The Talos Principlen parissa.

Hieman vajaan vuoden vanhan trailerin pelistä voi katsastaa alta. Valmistuessaankin The Masterplan tarjoaa pelaajien ohjaksiin kokonaisen joukon ryöstäjiä, joita käskyttämällä tarkoituksena olisi tavalla jos toisella saada hieman pätäkkää sarjakuvamaisten hahmojen taskuihin.

Shark Punchin operatiivinen johtaja Harri Manninen on yksi Pelaaja-lehden perustajista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja