Taas uusia kuvia Guitar Hero: World Tourista / Uutiset / pelaaja.fi

Taas uusia kuvia Guitar Hero: World Tourista

7.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
14

Guitar Hero: World Tourin tähtikaarti kasvaa joka heti. Tuoreimmat lisäykset seuraavaan Guitar Heroon ovat rockbändi Tool ja Policen laulaja-basisti Sting. Saimme käsiimme kaksi kuvaa digitaalisesta Stingistä. Tältä mies näyttää Guitar Hero: World Tourissa:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

... en tiedä nauraisinko tälle "uutiselle" vai itkisinkö :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko tämä joku uutinen. :D
PS. HIENOJA kuvia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hieno hommahan tuo on.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

STING OWNAA! WT MENEE OSTOON

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Sting on kyllä yksi meikäläisen suosikkibasisteistani. Lisäksi pidän myös jonkin verran varsinkin Policen musasta. Vähintäänkin peli kyllä menee ostoon, mutta toinen asia on se, että ostanko World Tourin vai Rock Bandin kamat?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ itse varmaan ostan WT:n rummut, sillä muistaakseni ne käyvät suoraan RB:hen, kun taas RB:n rummuilla WT:tä pelatessa pelin pitää yksinkertaistaa rumpuchartit neljälle.. jutulle.

Käyttäjän Reventon kuva
Reventon

Ihan on näköinen :)

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Itse oon vähän ulkona näistä uusimmista musapelikuvioista, vaikka bändipelin hankinta on ollut harkinnassa jo pitkän aikaa... Jos jotain kiinnostaa vastata, niin onko Rock Band 2 tulossa tänä syksynä ja mitä tää tuleva Guitar Hero maksaa soittimineen?

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Ridleylle, käsittääkseni Rock Band 2:sen tulo Suomeen tänä vuonna on aika epävarmaa, korjatkaa jos olen väärässä. World Tour tulee todennäköisesti maksamaan vähemmän kuin RB, tai ei ainakaan yhtään enempää.

Joku voi pistää hieman "asiantuntevampaa" vastausta, jos siltä tuntuu.

Käyttäjän Wixtonttu kuva
Wixtonttu

Paitsi että eikös World Touriin tule vielä yksi soitin lisää? Se saattaisi sitten lisätä hintaa, mutta en tiedä onko sekään täysin varmaa...

Itseä ainakin kiinnostaisi joku bändipeli, mutta mikä? Joka tapauksessa tulisi luultavasti aluksi ostettua kitara ja rummut, jos saisi erikseen ostaa (toivottavasti!) ja muita sitten myöhemmin lisää, jos vain rahat riittäisi. Vai riittääkö rahat edes kahteen ekaankaan soittimeen... :D No siinä tapauksessa Wii Music! :D

Nostoja