Taikakorteilla pelataan taas kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Taikakorteilla pelataan taas kesällä

10.04.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
3

Wizards of the Coast julkaisee Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013:n kesällä. Peli julkaistaan Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, PC:lle ja iPadille.

Uusinta Magic: The Gathering -peliä kehitetään jälleen yhteistyössä Stainless Gamesin kanssa. Sama kehittäjä on tuottanut myös sarjan aikaisemmat pelit.

Duels of the Planewalkersin vuosipäivitys lisää peliin kymmenen uutta pakkaa ja muita ominaisuuksia. Moninpelipuolta vahvistetaan uudella Planechase-pelitilalla.

Lähde: Wizards of the Coast

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän varjo kuva
varjo

Tätä odotetaan kyllä innolla. Toivottavasti peliin lisätään muitakin parannuksia, kuin etukäteen mainostettu landien tappaaminen pelaajan toimesta. Stainless saisi myös panostaa nettikoodiin ja bugien metsästykseen edellisosaa paremmin, jotta jatkuvista ongelmista netissä pelatessa päästäisiin vihdoin eroon. Olisi myös mahtavaa, jos edellisosien pakat saisi importattua uuteen versioon, mutta kait se vähentäisi liikaa dlc-myyntejä..
Planechase jäänee samanlaiseksi turhakkeeksi, mitä Archenemy on 2012-versiossa.

Käyttäjän DrCogs kuva
DrCogs

En keksi muuta sanottava kuin: Hurraa!(?)

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Kyllähän tämäkin kiinnostaa kovasti ja varmaan tulee hankittuakkin mutta kyllä itse fyysisten korttien puolella tapahtuu paljon mielenkiintoisempia asioita tällä hetkellä.